Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Satra se čovjek lobirajući, i opet ništa 😁
@UkruhKrajiski "Odlazeća administracija"
@UkruhKrajiski ...znaci bosnajci nece nikad u nato?....:)
Hahaaha. Dzaba cestitao rodjendan Trumpu.
Jel ovaj iz odlazece ili dolazece administracije....?
Eto neka je on Trumpu cestitao rodendan haha on misli da ameri puse te ulizivacke fore, pa nisu oni rusi da uzivaju kada im se bezveznjaci uvlace u dupe
Koji debil ovaj Palmer,samo se nadaj BiH nikada nece uci u nato....kraj price
normalno...nemojte ih nikad ni skidat sa liste, nek idu u Rusiju da po hodnicima čekaju Putinja
@r0r Dodik svaki odlazak u wc brise dupe sa tim papirima i sankcijsma,samo ti mozes dodiku pomoci da mu brises guzu tim dokumrntima da to on ne radi sam vise.
A sta je covjek svasta naglasio a pogotovo istakao.
...znaci bosnajci nece nikad u nato?....:)
@3746754 nikad mozda ni tada
Je suis krmak
Mile al te prcaju pa te rasturaju🇺🇸😂😂😂
@mahalamo tebe prcaju u tu tvoju praznu glavu,ovo i jeste prica za takve sa zardjalim mozgom.
Pa ti cestitaj rodjendane Trumpu?
kenjaj po djikanima i lopuzama
Klasika sa Dodom. Sad će početi sa retorikom, oni vaki, oni naki.
Koji blam, Predsjednik BiH na crnoj listi SAD😔
U Svedskoj problemi - Zdravo.
Interes Amerike na Balkanu je mir i prosperitet cijele regije, sto je i normalno ,jer niko ne zeli pozar u svom dvoristu. Rusiji je u interesu stalna destabilizacija Balkana.Nama koji zivimo ovdje sigurno, da vise odgovara americki koncept .
@SimpleRed jbt treba dobro biti lud i praznoglsv pa tako napisati.Pa gdje je Rusija zapocela rat,amerikanci 30godina razaraju tudje drzave,pocev od iraka libuje avganostana sirije jugoslavije evo sad kuvaju venwcuelu i iran.To su najveci zlocinci,njihove vlade nose na dusi milione ubijenih i ti kazes rusija hoce destabilizaciju ovi hoce mir.Polako doce i tebi ameri na vrata supljoglavi.
@MisterKazacok...Sto si se tako uzbudio ,rusofilu? Istina boli ? Ko nam je razvalio Jugoslaviju - mezimicu zapada ? Pa Rusi ! Nisu oprostili Titovo -NE , Staljinu 1948.. Spletkarosi su oni veliki, a prave se naivni ko francuske sobarice. Otkad su boljsevici okupirali Rusiju i ubili carsku obitelj, od tada je ta zemlja problem za cijeli svijet.