Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim pravoslavcima nek je Sretan Božić.
..i onim što će paradirati za 9 januar. U stvari to nije parada, to je veliko srpdki projekt.
Siso jedna mala bijedna ja sampravoslavac bosanac i hercegovac ostao u ratu tata mi je veteran rata armije bosne i hercegovine ajde seljacicu idi do mame zicaj se za kermanda imas sutta za binga fukaro jedna bosna je moja vise nego tvoa papcicu iz pickovca!
Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeče toliko ljubavi i sreće nek vam donese BADNJE VEČE !
Daj mahalac ne uvlaci im se u..
Ne vidio zore da Bog da..
Sretan Božić svim ljudima pravoslavne vjere koji ga slave. Sa prepucavanjem na ovom forumu što se mene jednog Sarajlije tiče nastavljamo poslije Božića.
Da li ce ici na neustavnu paradu 9 januara
Osudjuju li ovi ljudi genocid u srebrenici??
Ja poštujem sve i podržavam svakog ko to radi iz vjerskih razloga.
"Zeničani zapalili badnjak" - odsad morate izvještaj za bajram iz Srbije ovako nasloviti: "Beograđani proslavili bajram!" Uprotivnom, smatramo da ste se i vi uključili u akciju "razmuslimanjivanja muslimana" pretjeranim isticanjem simbola božića u 95% - nim muslimanskim sredinama.
evo prosječnom klix-bošnji prilike da pokaže koliko je nenormalan i pun mržnje...
Sretan Božić sugradjani! Hristos se rodi! @nije mi jasna slika 7 i stopala, uplaših se!
Ma kakav badnjak treba sve protjerati u RS pa nek pale sta hoće nemaju ni stida ni srama dosli u Federaciju a ove naše budale dozvolile sve vlahadiji a muslimani u RS manji od masovnog zrna fuj u kakvoj državi živim za sta su se borci borili
Nakon svega što su radili mojim Hrvatima i Bošnjacima ne želim da se uopće odazivam na ovaj članak..
pa ko te zvao
Nisu svi a i neki Hrvati (Bobanovi) i Bosnjaci (Babini, Ševe,..) su istim tim zlo radili.
Ja rekoh vlahosi digli barikade u Sarajevu:)
Sretan Bozic. Šta je na slici 7? 😅
Zar Sarajevo nije Teheran ? Odakle sad ovo nakaradno paljenje trave ?
Što se mora palit i Onako su klimatske promjene otišle u quvac i zagrijavanje planete zemlje sto ne kupe Od Kineza HD plamen drvce ?! bez paljevine na USB.