Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala prijatelju Bosne i Hercegovine.
Hvala Vam! 🇸🇮🇧🇦
Pahor veliki prijatelj Bosne i Hercegovine vise puta to i dokazao,nezaboravimo da su Slovenci i Hrvatskoj pomogli da udzu u EU. Neznam zasto sam se nadao da ce to biti Hrvatska zemlja koja ce nama pomoci(najvise odmagala) ali et....... Hvala Sloveniji u ime gradzana BIH
Hvala lega.
Koja Slovenija ? Pahorova možda ali Janšina sigurno NE, ali to i nije tako loše jer je ionako vrlo nevjerovatno da će Bosna ikada postati član EU, što je za Bosnu jako dobro.
Po Pahoru treba napravit makar jednu ulicu u Bosni, strašan diplomata
Paxor jope nije debil ko Janša. Pozdrav iz Slovenije.
a valjda je to nesto dobro za nas. nadam se. ko ce ga znati na sta to moze izaci s nasim politicarima.
Samo neka je onaj Janša Fasista otisao.
Hvala Slovenija ❤
Hvala
Nevjerujemo vam ni rijeci sve dok je Dodik na politickoj sceni vi ste za nas mrtvi. Koga pravite budalom? Jel stvarno mislite da smo zaboravili Embargo? Vodite Schmidt-a dok ga Narod vilama nije poceo ganjati. Odjebite vec jednom, mi cemo se dogoviriti sa Srbima, pa mozda postanemo kao Cecenci !
Sta je reci djavo Jansa I angel Pahor.Ista drzava nas je sa Orbanom,Janome I Milanovicem htjela unistiti .A sada ista drzava nas je progurala do statusa kandidata.Bravo Pahor.A stranka SDS u Sloveniji treba biti zabranjena kao fatalno desnicarska I desteuktivna po Evropu.
Nije ni cudo sto Slovenci ne vole Hrvate. Hvala Slovenci.
Pahor je veliki prijatelj BiH.Hvala njemu i Tanji Fajon za sve sta su uradili za nas.