Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovom što ih dojavljuje neka je Bog na pomoći kad ga murija nadje. Pendrecima će ga masirati jer ih natjerao vazdan da rade
Ne znaju oni dalje provjerit od IP adrese
koga ce ba oni nac? telefon oni locirat ne mogu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajd što djecu u 500 škola pošalju kući jer su to škole apartheida i brainwashinga pa im je zdravije kući nego u školi, ali stvarno je grijeh ovo raditi bolesnicima. Skidati ih sa aparata bez obzira što su na tehničkom kiseoniku.
Kad smo već kod pravoslavnih Bosanaca, sve više vam se sunarodnika leči u Srbiji a Vi to naravno plaćate. Nema dzabe u Srbiji. Problem je sto se očevi odredjenih funkcionera leče po najsavremenijim metodama lečenja i opreracije koštaju budzet RS-a 30.000 evra pošto te opreracije toliko koštaju. Naravno za nas iz Srbije to je besplatno.
Uhvatiti smrada, namazati mu šup.k vazelinom i poslati na doživotnu u Foču
e jbg ovo je stvarno preslo svaku mjeru
Pa de jbt jel se mora evakuisat, pa znamo da nas citavo vrijeme neko za****va?
Ove debile ako se ikada uhvate samo na dozivotnu! Ovo sto rade je terorizam najgore vrste.
malo na svez vazduh
E ovo je vec teski bezobrazluk..
Ovo rade dodikovi ljudi(neljudi).Bitno je skrenut paznju sa stvari koje su bitne.Pa obecao covjek svasta a ono nista...
Fuj, fuj, fuj, ništa vam više nije sveto, fuuuuuuj, ko da ljudima nijee malo njihove mukee jer su bolesni još im ovo raditeee, jeb*le vas bombeeee. Okačite ih sebi oko guz*ce.
Da bi se ovako poigravao sa bolesnim ljudima, trebaš biti bolesnniji od svih ovih koji su morali biti evakuisani.
Izgleda nekome plaho dosadno.
Sve ok,bomba je bila plastišna
Nekom je baš dosadno u životu
Jel ovo sad Novi Pazar zove
Pa kud na bolesne ljude… Samo trebaju dobri živci policajcima, jer svaku ovu i sljedeću (nadam se da ih neće biti) treba ozbiljno shvatiti, nikako dopustiti da dođe do zasićenja. Kao pilot, svaki put ista checklista, ali svaki put kao da je prvi! A obavještajci će već naći ovog idiota u to sam uvjeren, ne znamo mi čime oni raspolažu, i dobro je što je tako.
Ma ovi naši šošoni id policije ne mogu locirati telefon, jafovi, ksmo li naći hakera koji je i školovan i zainteresovan za to što radi i zasigurno dobro prikriven i zaštićen. Imaju traga samo da su dvije IP adrese iz inostranstva. Ma bravo, ogromno otkriće.