Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesic ministar sigurnosti, vojin policije. Mirno spavajte Bosnjaci!
Pa zar SDP nije imao nekog Srbina recimo iz Sarajeva ili Tuzle koji je bio pripadnik Armije BiH da bude ministar MUPa FBiH nego stavljaju ovog glumca dojucerašnjeg Dodikovog savjetnika Vojina Mijatovica. Sramota od SDP-a
Šta je sa finansijama troljko? Neda kasu Dragan. Pljačkaće i dalje blentavce iz najbogatijeg dijela FBiH.
Ma samo nek nisu zeleni, nek bude ko hoće. Kmeeeeeeee Da Bog Da svi završili ko Seka žuja, Osmica i ostali...
Mijatovic nema svega ukopno 100 glasova a dobija najacu poziciju u vladi, ovo je sve za ludnice pa gdje su nasi zlatni ljiljani ,brzo ih zaboravismo
kad već žele transparentni vladu neka od svakog ministra javno objave CV, reference i imovinski karton.a ne da ministar bude pripravnik
Glavna ministarstva gdje le lova uzeo HDZ. Kao i uvijek. Prakticno ce upravljati Federacijom. Ostali nek se zabavljaju izbjeglicama i slicno.
Imaju minastarstvo za izbjeglice a izbjeglica uopšte nema.
Najjaci kandidat za ministra Energetike i rudarstva je Adis Bubalo. Covjek ce preporoditi taj sektor.
Kljako onaj mostarski lopov i prevarant? Nadam se da se salite??
Citam ove uspaljene botove-sendvicare. Pa jadni nebili , malo prelistajte gradivo . Ko je dao i vise nego sad HDZ-u. Da vas podsjetim , Bake i Df. Od iduce sedmice nema vise majoneze u sendvicima .
Da li je realno da neko ko dozivi neuspjeh u manjem entitetu od jednom moze da se uvali kao ministar policije u federaciji gdje nit zivi, nit je dobio podrsku gradjana za tako nesto?
To je sve po legitmnom predstavljanju. Hrvata sto se kaze saka ........ a Bosnjaka i ostalih , uma manje od toga .
Kao sto su Çetnici prelazili kod Tite u Komuniste tako je i Vojin Presao u SDP komuniste iz Çetnickog SNSDa i onda mu Glupi Bosnjo dadne pozociju ministara Policije ! E moj bosnjo nikad pameti neces doci pa da se 20 srebrenica ponovi !
SDA kmečanje... Neprocjenjivo.
Ono kad Clan SnSda postaje ministar policije Federacije BIH ! Pa imal Glupljeg naroda od Bosnjaka !
Adnan Delici Nastavnik Fizickog koji je Studirao 13 godina za nastavnika fizickog i koji je Radikalni islamista Postaje Ministar ! E moj Bosnjo kako si nisko pao !
Univerzalni je to strucnjak sa nista iskustva u realnom sektoru, sa 0 iskustva u rukovedjenju ili organizovanju posla. A i drugi su slicni, isti ili gori.
Srećna nova vlada! Vaistinu vlada!