Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitajući sve ovo a i poznavajući nas,znači nikad!
Nigdje ne procita Izborno i Drzavna imovina..!?
moramo raditi kako bismo dobili datum zvaničnog početka pregovora …. Znaci da ga nismo dobili!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta smo to dobili ako ni datum nismo dobili ? Ćunu u somunu
brate fasisti i islamofobi iz eu nas ne zele zbog nas Bosnjaka i Islama ko i nasu bratsku Tursku zbog istog razloga zbog Islama naravno i sad pokazuju kako sarađuju s izraelskim nacistima koji vrse genocid i holokaust nad Palestincima muslimanima i nama su isto pokazali embargom i dejtonom tako da daleko im kuca od BiH 🚫
Vidim vec ko u filmu Gori Vatra kad treba Klinton da dodje. Bacaju se knjige s prozora, podrumi puni oruzja, a u selu se prave kako su dobri jedni s drugima, s sve okiceno bojama, i slikama.
optimista sam, ali tesko, sad opet pocinu opstrukcije i sve po starom. kako u EU, kada u RS imas vec u primjeni novi zakon o novinarima koji se kosi sa uvjetima koji su nam predoceni.
Znaci Ursula dala zeleno svjetlo koje je za narod u BIH toliko crveno da se u njega nemoze gledati.Sta su onda dali usvojili bukvalno nista jedino temu zanatliji Konakovicu i dezerteru fikus Forti da mazu oci botovima jer jedino njihovi botovi njima vjeruju
Kakva EU samo UB (Ujedinjeni Balkan) dolazi u obzir, predsjedink da bude Rom.
Toliko buke oko nicega
Predlažem ovim na vlastima da požure sa usvajanjem. EU se boji Rusije i dok tamo traju turbalencije prilika je da se u EU uđe. Kada tamo završi rat, past ćemo u ne treći nego 100 plan i od EU neće biti ništa! Zato zasučite rukave ukoliko vam je stalo, a ukoliko ne, ponašajte se naravno kao i do sada!
mislim da bismo se bas iznenadili kad bi neko sproveo anketu da li ljudi zele u EU. trenutno mislim da bi vecina mladi glasali za ZA, cisto da mogu otici lakse odavde :S
Pa dobro je usvojili smo 2 od 12 ostalo još 10 ako usvajamo bar po jedno godišnje eto za 10 godina otvaramo pregovore JUPI !
Molim Boga samo da EU jednom skontaju da dejtonski ustav kurcu ne valja, i ako zelimo ista, da nas natjeraju da napisemo novi. To nam je jedini spas, novi ustav.
Ovo je isto kada si u belaju i trazis pomoc od onoga za koga mislis da ti je prijatelj i muntas ga mjesecima i on kaze pomoci cu ti ali ne znam tacno kada i tebi drago pravo ali probudis se sutra belaj jos veci a pojma nemas kada ce ti pomoci i hoce li uopste ikada ali kao nadas se.
Pa čekaj malo, šta su ovi slavili, zar nismo dobili datum?
Europa trazi, Nacionalni Program", Narod!, BiH Nacija postoji da-jure. Jeste li svjesni toga. Samo Suveren ima Naciju!!!.
Kaže osigurati slobodu medija i govora a prvi Klix Admini šire mržnju i netrepeljivost u komentarima.Ima ih par ovdje,sad je li jedan ili više Admina nije toliko bitno.Dopušta se vrijeđanje na nacionalnoj osnovi,seksualnoj,vjerskoj itd.Da vam hoće netko bombu u kancelariju baciti volio bi neg sve pare,stoko šugava Adminska!
ALI NAJSMJESNIJE MINJE KAD BOSNJACI PRAVE USTUPKE POSRBLJENIM INPOHRVACENIM GZDOVIMA DA BI CIJELA DRZAVA U KOJOJ SU I POSRBLJENI I POHRVACENI GADOVI POVLASTENI, ISLA PREMA EU?
OPET IZDAJNICI LAZU! ZNACI NEMA OTVARANJA DOK SE NE ISPUNE 14 USLOVA! BAS KAKO JE HOLANDSKI PARLAMENT TRAZIO! DOBILI KORPETINU PONOVO!