Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan koncept: kleptomanski poltorni.
Kakav Prevljak? Ruralizacija SDA.
Seka gura Fikru, jao bruke. SDA na sto si spala.
General od tri dana,prijeratni kerovođa,ratni profiter,jedan od rijetkih koji se obogatio u ratu,a ne zna ni pričati,dobar izbor za SDA,super,takvi njima trebaju
Bakire pa gdje siledzije i nasilnike prihvatas, znas li uopste za svoje ljude ko su i sta su. Terović nasilnik tukao zenu prvu pa i ljubavnice.
Efendić
"na tu poziciju bude izabrana obrazovana i kompetentna osoba koja ima širok spektar potrebnih znanja i vještina" Znači, Fikret Prevljak :D
Ma mrs vise i ti Aljosa. Iskaces iz konzerve vise
Evo tek me sada nazva zemljak Ešref iz Glavotićeva kaže: '' jel' vidiš ti Hamo šta uradiše našem Husi ( Ćesiru), ''nigđe'' ga nema, svi važniji od njega. I onaj Semir što ga je uveo u svoju firmu , dao za načelnika , pa Prevljak ispod Igmana, Čampara ispod Čemerna, pa Čomor ispod Bjelašnice, Koldžo ispod Robota... e moj Hamo šta uradiše od našega Huse.
ABDULAH SKAKA 100% ON JEDINI IMA NOTES😅😅
LISTA DEFINITIVNO NEPRIHVATLJIVA..GDJE JE TU USIJANI SDA KLIP DEVIC.I CELIK..
Terović je najzaslužniji da bude predsjednik kako je dobro lijepio plakate i mahao zastavicama to se ne zaboravlja.
sve ovo pobrojano u textu identifikuje Aljosu Camparu i Semira Efendica kao da su sami sebe opisali poltroni,nesposobni zeljni funkcije i slicno jadna je SDA pa je spala da oni budu kandidati za bilo sta.
Sergej Aleksandrovic Jesenjin, "Pjesma o kerusi".
a samozvani beg nije u konkurenciji..
Semir Efendić s najvećim brojem glasova a i svojom kompentencijom mislim da zaslužuje mjesto predsjednika KO, s tim u vezi navodeći sve argumente koje je ostvario na prethodnim izborima .
Aljosa sto ono Efendic i Cesir nisu godinama govorili s tobom? Nisu htjeli ni na telefon da ti se jave.
Joj Aljose ne izlazi iz Efendicevog pakasa. Jos od predizborne uzima Cesirove mrvice. Da nije zalosno bilo bi smjesno, nane mi
Ja kako ovaj napravi razdor u vlastitoj stranci Ajhhhhhhahaaaaa Hvala capara