Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što ne objavite da je posle fešte u Konjicu isti pjevac i njegov bend, odma sutradan održao koncert u Jablanici u klubu punoj omladine.
@edin1212 zato sto im jos niko nije platio ili je Berin platio da ne objave kao sto je platio neki dan da objave da je pozitivan i da je odma bio u izolaciji.
@edin1212 umro je i onaj sprida izgleda
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ova nam je sedmica kljucna bili:Bosnjaci,Srbi,Hrvati i ostali..ako ovih 6-7 dana bude jos ovoliko nece bit uopste lose sa vec uvedenim mjerama mogli bi dobro proci..ako budemo se pridrzavali zadataka..Sretno svima ma ko da ste_svi smo jedno-ljudska bica!
@Poppaj bravo top komentar ko god dasi živ bio i svi tvoji i zdrav
Da testiraju vise, bilo bi vise i zarazenih. Srednjobisanski kanton samo testirao 3...
U Sarajevu ima zaraznih ali sve kriju Provjereno U bolnicama nema mjesta u Sarajevu Vracaju kuci
U RSu duplo više oboljelih negi u FBiH, a imaju duplo manje stanovnika. Da nije Igman usro motku, kao i onaj direktor bolnice u Mostari, bilo bi zanemarivo. Stoka bahata... a znaju nama soliti pamet.
koliko si ogranicen da se takmicis ko ima vise oboljelih rs ili fbih? ako nisi do sada nista naucio, smijali smo se kini i zadesilo nam se to. zato nemoj se radovati tudjoj nesreci.
Zašto Sirbegovic d.oo na TK u Gračanici ne zatvori firmu gdje je radi 500 ljudi kome treba metal u ovo doba?LJUDE VOZI SVOJIM PREVOZOM skucene u kombije i dao im po platnenu masku nigdje veze nemaju uslova da bi radili..
Ovo uopšte nije tačno za Bihać. Žena koja je umrla nije supruga muškarca koje je drugi slučaj itd. Skroz pobrkali lončiće. Kakvi novinari i kakva površnost bljak.
Nista novo ... proporcionalno sa brojem vlahadije. Sto veci broj vlaha u kantonu, veci procenat zaraze! Nista senzacionalno, naprotiv, ocekivano!
Oj kako ste retardirani je bem vam sve i koronu izludjuje me ovoooooo bog te sraoo
Ujedinjeni Arapski Emirati poslali veliku pomoc u opremi Hrvatskoj. Zasto BiH ne dobije takvu pomoc. Bakir i SDA su njegovali odnose sa arapskim zemljama. Zasto sad nista? Da li su izmuzli (pokrali) dovoljno novca od Arapa pa sad nece da nam pomognu?
@preludezalude ..to nisu arapi.. to su beduini!! I naravno pomazu najvece neprijatelje Islama. Aki Alijin mali i njegova (ne)sposobnost je druga prica!
Ako su u Kantonu Sarajevo do sada testirali 57 građana i utvrdili da su 3 zaraženi, koliko bi bilo zaraženih da su testirali recimo 57.000?
po tvojoj logici bi onda imali oko 160000 oboljelih kada bi se cijela BiH testirala? testiranja se vrse samo kod sumnje i ne moraju pokazati odmah pozitivne rezultate.
Koga su sve testirali u Sarajevu sem guzonja.
Logicno gdje je vise testova uradjeno imamo i vise zaraženih.
VIŠE SE AKTIVIRAJMO DA OVO PROLETI,SJEDI U KUCI I CEKAJ, KAD NAM VLAST NIJE SPOSOBNA I SUTE O ZARAŽENIMA I NEMAJU TESTOVE ZA OBIČNI NAROD.
SBŽ tri testirana na 200-250 hiljada ljudi... Uvijek zadnja rupa na sviralu... mrshh
Pišem zapise protiv korone, povoljno.
MANJAK DISCIPLINE Neka svaki komšija zna Crna Gora od večeras javno objavljuje imena osoba u samoizolaciji