Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glas za SDA je glas za Sebiju, za Fadila , za ubica respiratore, glas za kiosk od 250 000KM, za ubice Memica i zataskavanje, za Asima kuma, za alkoholicara Ramiza koji pijan gazi policiju ....ako to zelite sebi i najmilijima svojim onda glasajte za SDA !
Mostar SDA-HDZ davno prodat! Srebrenica isto jel za Vogoscu Ilidzu ili Grbavicu ili sve ne znam tacno ! A Skaka je Bogicu uradio to sto je uradio !
Kaze Zahiragic da SANU vodi HIBRIDNI RAT protiv BiH tj MEMORANDUM v2.0 ! Slazem se da vodi i da je SDA glavni protagonista , Bakir unisti reviziju tuzbe za genocid ! Fadil nece da nabavi vakcine, Fadil-Fikret kupe malina respiratore , 0km autoputa ,Asim mafija kao kum i nikakvih posljedica, ljudi bez skole u sluzbama, Sebija te respiratore koristi i narod masovno umire ! Sebija rastjera sve doktore iz BiH unisti medicinski fakultet !Sebija i Bakir postaju olicenje nepotizma, nepravde...
jel nam treba jos neprijatelja pored ovih ? a ovo je samo kap u moru djela tj nedjela SDA !
Samo hdz braco bosnjaci
Ovaj jadničak sto ga je podržao NIP ima otežavajuću okolnost a to je sto ga je podržao NIP :)
zamisli ublehe i obmane 21 vijeka........stojis u redu da glasas za osobe koje te i ne poznaju.
idi zašilji brate nisi dobro 😊
Trebala je SDA opet kandidovati rahmetliju jer je to očigledno dobitna kombinacija!
Cudan vakat da i Ustikolna obicna mahala ima nacelnika ,nemaju preca posla gdje rasporediti budzet.Kako je krenulo svako selo ima ce nacelnika.
Zato je neko VECE adzija okačio fb status u kojem kaze : JA KOJI SAM PRIZNAO ZLOCINE NAD HRVATIMA SREDNJE BOSNE 🤔 koju poruku ovm salje, a ti kojima priznaje iz temelja unistise AHMICE, STUPNI DO ITD
Sad opet za SDA pa onda kukajte, i trazite krivca ! Izadjite na izbore pa za bilo koga glasajte, ali samo izadjite jer MORATE UCESTVOVATI U ZIVOTU!
Hdz radi za HADZIJU Konakovica , usluga za Mostar. Timski rade, vi nama Mostar, mi vam pomoc u Travniku. NEDAJ SE GRADE ISPOD MEHMED PLANINE ☝️💪🇧🇦 razbite petu kolonu❗Oni koji Veliku Kladušu isporučiše Abdicu, oni koji prodadose Srebrenicu, oni koji izdadoše u Novom Travniku, Mostaru itd.