Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Indijci vs Indijanci
Vrlo lako rjesivo. Donijeti zakon po kojem bi se stete koje su prouzrocili SDA mafijasi namirile od licne i napljackane svojine SDA bandita. Eto!
SDA bez IZ BiH je obicna mahalska kokosarija... dakle, procesuirati i korijen zla u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko je firmi SDA uništila evo nažalost i ZRAK će da prodaju sramota
Udar na bosnjOOOke..Sad kad nem Indijci oderu g****, trebalo bi da se sve ovo otplacuje iz kase TK, eto vam sad ponder, pa vracajte dugove...A gledajte i ove SDA velikase sto su se od ovog svega obogatili, nek vam pomognu...
Čekajte sad jel Pramod Mital kriminalac koji je oštetio Gikil za 21 milion ili je SDA kriva, ništa mi nije jasno.
Dzaba indijanac uhljebi po' SDA u svom kombinatu kad SDA hoce iz oka ukrast'... Od stida i sramote zemlja ova bosanska nek pukne pod nama kakvih se izroda u nas nakotilo.
A ko ce odgovarati za ovo?
Sad je kriva ili Indija ili Sarajevo. Ali nikako glasaci iz TK!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja ne znam kako ovi što ne glasaju ne mogu da shvate da im polupismeni određuju sudbinu,89 posto Turaka juve glasa,to je patriotizam,a kod nas 50 posto ne glasa i žali se i kuka,ma ne kukam ništa nego gledaj kako nepismeni primitivnu bahati nemoralni vladaju a ti tipkaj na klixu
Pa ti polupismeni sto glasaju su pametniji od ovih nepismenih sto ne glasaju. A kukaju stalno i zale se zato sto su od malena umazeni.
Arbitražna odluka, makar glasila i na 500 bilijardi dolara, neće nas koštati ni pfeninga ukoliko je Kantonalni sud u Tuzli ne prizna. Kad dođe to vrijeme, vidjet ćemo o tim pritiscima o kojima pišete Klix. Osim ako BiH (država, ne državljani) ima imovine koja je podobna za izvršenje (ne diplomatska imovina) u inostranstvu, onda smo ga na**bali, jer će odluku tada priznavati sudovi država u kojima se nalazi konkretna imovina.
BiH je potpisnica određenih međunarodnih sporazuma, a pravo nije selektivna kategorija pa da možeš da ne priznaš... Pravi problem je kako je indijac uspio sa manjinske pozicije da upravlja GIKILOM, te treba prvo provjeriti ko je izdao interese države kroz KHK. Sva zemljia ispod GIKILA je od KHK, zgrade sve... Šta je Indijac konkretno donio u BiH to je pitanje.
Ja i? Gdje bi bili da vam nije SDA? U Njemačkoj ne bi sigurno. Danke SDA.
SDA će ugasiti državu i uništiti Bošnjake. Zlotvori gori od četalja i stašaU. Gledaj ti kriminalaca i nesposobnih pravnika. Nemaju gram mozga, samo kriminal u glavi. Koliko smo loše mislili o indijcima, a ljudi su sve po zakonu radili. To što su im naši prvo prodali većinski dio fabrike za male pare, nije do njih
Gdje je sda tu trava ne raste , u Živinicama od danas vehne.
Ja clanka i gofana. Tacno se vidi da je narucen jer unaprijed odredjuje krivca i presudjuje.
Nemoj te govoriti politika, recite jasno SDA patriote koji su unistili BiH vise nego protekli rat. Ali hajde ti sta dokazi nepismenom covjeku. Mnogi jos uvjek zale za SDA, a pojedinci su i ostarili bez ijednog dana radnog staza i opet im nije nista jasno. Nekim je stvarno lakse staviti metar u gu*** nego centimetar u glavu
Napišite, barem, da je ovo “Plaćeni oglas”! Zbilja ne znam istinu, ali se vidi s Mjeseca, da je ovo naručeno i jednostrano napisano!
Gdje ima i trun SDA-a,tu se podlost,hinjakluk i sitni interes podrazumjeva i racuna kao jedino prihvatljivo...
Bogzna koliko je 'manjih' investitora dobrih namjera unisteno. Ne branim 'strance' ali vjerujem da mnogo nasih 'dosljaka' koji su nesto htjeli izgraditi u nasoj zemlji surovo pokradeni politickim igrama stranke koja pobjedi. Utali se njih nekoliko i uniste zivote onima koji nam donose zaposljavanja. Kaznis jednu stranku, druga ce nastaviti. Definisati zakone na takav nacin da se umanji korupcija. Uvjek ce biti korupcije, ali da je makar koliko toliko u korist napretka.