Komentari (447)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja citam samo komentare
kako neki tekstove sastavljaju, vise iz komentara mozemo izvuci pouke
Isto 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Te šupljake možete prosipati negdje drugo. Vi ste ti koji potiču na mržnju, na vrijeđanje, svojim clickbait naslovima i guranjem politike non stop. Što je to tako? Zato što zarađujete na tome, na svakom kliku i komentaru. Normalno da ćete prije staviti Dodika, nego uraditi intervju s nekim mladim uspješnim čovjekom. Također, raja im samo doprinosi, zato što na člancima o politici bude po 500 komentara.
A da ne govorim koliko ste nepismeni, koliko brišete komentare. Uglavnom, najčitaniji ste portal, a to dovoljno govori gdje živimo kad ste vi najjači portal.
Klikxs treba zatvoriti zabraniti..Potpiruje mrznju siri neistine pusta svoje Bostove da vrjedjaju i prjete citateljima.Klixs nije uopste neutralan vec je stranacki ideloski opredjeljen i ima svoje intrese.Daje ne zakonito podatke o citaocima i Kreira javno mmjenje siri govor mrzenje dopusta svjesno radi rejtinaga citanosti Klics iam urednistavo koje svjesno radi protiv Bosnjaka.
Super članak. Obožavam statističke i studiozne objave. 👍
Govor mržnje proističe iz neznanja. Recimo, Bakir ili Mile odvale neku glupost u vezi (h)istorije ili rata i onda se glupani, koji ih slijede ne trepćući uhvate za to kao pijan plota. To ti je tako kad te vode nepismeni bolesnici. A neka komentara. Kada bi ih sve cenzurisali i brisali, neko bi pomislio da smo mi pametan i zdrav narod. Ovako...
Ja procitam naslov i odmah na komentare odem ,ima dobrih komentara
Smijurija od teksta i namjere. Barem da se neko od odgovornih potpisao na tekst, a ne svi fol djuture. Sto valjda dokazuje da su vam i cistacice, bogimdaolijepozdravlje, duboko posvecene o'brani slobode govora koji shatro propagirate. Kako da ne. Sloboda, al sa dvostrukim arsinima, po mjeri vlastele. Da ne duljim, opsovacu vam sta
Možda uvesti, ako u 3 dana nema ni plus ni minus, briši
Boga mi, meni je drago kad ubodem +. Eto, neka kaže onaj kome nije drago!
Bez govora mržnje,omalovažavanja naroda ili pojedinaca. Od 5 prođe 1 komentar jer se ne slaže s moder. mišljenjem.Sarkazma ima u izobilju a on je odgovor na laž i dvoličnost .
Neki su "komentatori" pismeniji nego pojedini novinari. Surovo ali istinito.
Vise puta banovan, nijednom vrijedjao na nacionalnoj, vjerskoj, seksualnoj ili slicnoj orijentaciji. Tako da ovu samopromociju prodajite drugome
Ko je Bulevar hljeba vam?
@Sirennia Bolje ti je da ne znaš, ništa ne propuštaš, osim što on propušta psihijatriju
Mogli bi svi mi manje citati komentare a vise se ukljuciti u stvarnost i djelovati... i komentari potvrdjuju da ima manje debila a vise normalne raje samo sto smo se previse navikli da sjedimo pricamo a ne radimo nista da sebi poboljsamo...
U posljednih nekoliko dana, i ako sam registrovan, komentari se izgube, a mislim da su isti prikladni.
Možemo mi kritikovati klix koliko hoćemo ali činjenica je da i mi sami učestvujemo u svemu ovome, koliko je klix odgovoran toliko su i komentatori. Jedino što fali u ovom dugom tekstu je objašnjenje zašto klix uklanja i komentare koji nisu govor mržnje nego kritika upućena njima.
gooUser1638913882 odgovoran si za svoje komentare ako oni sadrže govor mržnje, a to da ima nepravde i manipulacija na klixu to je tačno.