Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najbolja vijest u ovoj godini. Kakvi crni čoporativni iftari. Da li ste vi normalni.
Kao što jasno stoji - veličajte Gospodara I JAVNO I TAJNO … a ne da slušajte nesigurne analfabete željne pažnje, klikova i pluseva, jer šta hajvan zna šta je život, šta iftar, šta sofra i šta puna duša. Okle ovakih s tim… čuj čoporativno. Jel ti i koncert čoporativan međede?
Kako malo treba da se pokaže pravo lice primitivca. Uostalom malograđani su uvijek bili upravo oni koji su furali neki novi trend. Ispod svog tog šunda zapadnjačke dušebrižnosti osjeti se taj zadah Trojkaša.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo
Ovakva omladina mi daje razlog za optimizam. Mašallah. Samo tako.
Kako ti daje optimizam kad tvrdiš da Gospodara treba veličati preko javnog iftara. Podriguješ li na javnim iftarima?
ja ne znam,ili sam ja retardiran ili neki teski nevjernik ali ovi iftari po ulici,po stadionima,po sporskim terenima,ispod mostova meni izgledaju toliko debilno,kad vidis ovako na kamari 500 ljudi da jede.
A zasto i taj zajednicki 5.4 nije otkazan? Neka je sram svih onih koji dodju u petak u Fejicevu ulicu da se pokazu i uslikaju. Njima je najvaznije da se tu vide.
Sve super svaka Vam čast, takodjer sam donirao, ali iz dana u dan mislim da oni ne vide od tog doniranog ni 1%... zalosno
Kako je teško ovima što mrze ovo sve… i Islam, i Ramazan, i Iftar, i Zekat, i sve ono što ja najviše volim. Jedva čekaju da pišu i lajkaju bljuvotine i neistine. Evo čak su i iftaru pod Starim Mostom našli nešto loše. Wow! Skočite s njega - ali tafte. Levati jedni.
ajde levatu umij se da dodjes sebi
sve se svelo na neka prežderavanja..nema više ni ramazanskih sadržaja koliko vidim
bravo 🇧🇦❤️🇵🇸
bravo
Prvi javni iftar u Bosni koji me istinski obradovao.