Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za burek i cevape spreman!!!
geret Ti si jedan obični ku.r.ton od čovjeka, nayebem ti se majke i sestre i svega rođenog i nerođenog životinjo jedna!
nastavi slusam...
Mao ovu glupacu odmah s posla nogirati....
@MrAdil: svaka cast za komentar. Ne sjecam se da je bila ovolika buka kad je neki "nas" fudbaler napisao komentar podrske Mladicu na fejsbuku. Izgleda da smetaju samo ustase i da su cetnici skroz prihvaceni. Fuj.
si takvi su u sluzbi rasturanja drzave ne moze drzava funkcionisat na nacin da komsija komsiju mrzi..a pogotovo podsticajno djelovat na tu mrznju..
Mija Martina Barbaric: "Za dom spremni!!! evo Jovanovicu kazni i mene ako smijes..." sljedeci clanak: Podnijeta disciplinska prijava protiv doticne :D Ova ko i Mevlid ku*cenje maksimalno, a kad vidi da je vrag odnjeo salu skrati se brada i skine kapica sa glave...
sta mi jadni bosanci mozemo nauciti od susjeda koji nas okruzuja sa svih strana? jedino nas uce nacionalizmu i fasizmu ....jadni smo mi kad nemamo granicu ni sa jednom normalnom zemljom
Jaaadni vi ...! Šta ćeš ti naučit Bog te naučio, šta si dosad naučila? Kako dosad - tako i odsad.
PO TOJ LOGICI BI MUSLIMANIMA TREBALO STROGO ZABRANITI -ALAHU EGIBER-ISPRICAVAM SE AKO NIJE TOCAN NAZIV.DAKLE AKO JE TAJ IZRAZ ZLOUPOTRIJEBILA RECIMO AL QAIDA,PA POSLIJE TOGA UZVIKA KLALA SVOJE NEISTOMISLJENIKE.NORMALNO DA JE TO GLUPOST KAO STO JE GLUPOST ZABRANITI STARI HRVATSKI POZDRAV SAMO ZATO STO SE TAKO POZDRAVLJALO U NDH.
Točno! Ako se zabranjuje "Za dom!", bez odlaganja zabraniti islamističko teroristički pozdrav "Allahu ekber" po kojim je, tijekom povijesti i islamskih osvajanja- pobijeno na stotine tisuća nedužnih ljudi. Zabraniti i "Pomoz Bog!"-pod kojim su četnici klali na ovim prostorima.
pametan covjek u svojoj drzavi ima pravo pricati kako hoce..:))
pametan covjek u svojoj drzavi ima pravo pricati kako hoce..:))
Mislim da ce danas biti nastavak price ,kao npr. kako su im neki drugi dali fb podrsku.:)
Puj,svaki dan sve veca bijeda i siromastvo,ljudima se bez nekih logicnih objasnjenja ukidaju penzije,i nitko ne reagira,a vidi na sta se drzavni vrh dize na noge...jos jednom,puj!!!!
nogirat je sa posla i nju i onog ko je uvalio, pa idi u domovinu pa radi u drzavnim institucijama, oni bi te vec nogirali
I ti bi - da smiješ i možeš. I oni bi. Ali ima sud i odvjetnici, hvala Bogu, koji će braniti ljude od komunističkog terora.
da je komunizam ovde bili bi prvi u svemu od sporta do industrije i ne bi u drzavnim institucijama radili ljudi koji ne vole ovu drzavu a samim tim i njene drzavne institucije......stoku samo komunizam spasava demokratija je za ljude.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Boli me ona stvar za Simunica, nek u Hrvatskoj barataju sa njim kako hoce. Nek ga proglase idiotom ili idolom za ustasluk nikakvu meni to ulogu ne igra. A sto se tice ove marve sto je MOJU zemlju predstavljala na Evroviziji i sto je sluzbenica u vladi MOJE zemlje, pozelio bi joj dugu i tesku bolest. Na kraju kad se budes rastajala od zivota vici, za grob spremni, marvo fashisticka!
Za gajbu pive spremni
koji ste vi licemjeri, za nepovjerovati. Ofirate se vise, pustite i Simunica i ovu propalu pjevacicu na miru. Kakav je vas stav za Blaza Kraljevica? Gotivite li Komsica koji je trazio od HSP-a da mu donesu Blazevu sliku da je stavi u ured? Kako ono, Blaza Kraljevica su ubile ove Bobanove Ustaše i pic...kice iz HVO-a jer se on zalagao za jedinstvenu BiH, a ujedno je priznavao i vrhovno zapovjednistvo Alije Izetbegovica!? http://bs.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Proglas.JPG Sta ćemo sad Bosanske moje patriote i antifašisti???
ante pandzo Blaz Kraljevic nijednom svojm rijecju nije nikad spomenuo ni medjusobno ubijanje muslimana i hrvata ni logore po z hercegovini i nije tacno da je huskao nekoga kontra srba , nego je zagovarao zajednicku borbu hrvata i muslimana protiv agresora ( u ovom slucaju srba). a te bobanove nazovi ustase su karine a ne ustase.
Ispad pojedinca nije lijep i prihvatljiv čin. Ali ŠTA je njen čin NASPRAM gole činjenice da šetajući Mostarom, možete vidjeti natpise imena ulica poput ministra u Vladi NDH Mile Budaka, predstavnika ustaškog pokreta za Njemačku u vrijeme NDH Mladena Lorkovića, te osnivača Crne legije Jure Francetića, jednog od najbližih saradnika Ante Pavelića. Mladen Lorković je u NDH bio ministar vanjskih, kasnije unutrašnjih djela. Hitler ga je odlikovao Velikim križem njemačkog orla s lentom. ŠTA REČI NA OVO? Takođe je Banja Luka svojim četničkim egzemplarima dala ulice. Prvi je Dragiša Vasić, književnik i advokat, potpredśednik Srpskog kulturnog kluba, ideolog četništva i etničkog čišćenja. Pa onda Rade Radić, četnički vojvoda u pokretu Draže Mihailovića, saradnik Njemaca i ustaša. O ulicama DRAŽE MIHAJLOVIĆA da ne govorimo. Šta sad ona treba JEDINA da nastrada a oni oko nje davanjem ovakvih ulica su se deklarirali da JAVNO podržavaju te ideologije. Nemojte da budemo nekorektni!
Sistem i "vlast" MOGU šta hoće, čak i JAVNO da obilježe i odaju POČAST fašističkim nemanima a pojedinca na LINČ. E pa ne može tako! Mija je POSLEDICA a ne UZROK. UZROK treba otkloniti i tući u glavu a ne "kobajagi" zaklinjati se pred Evropom na antifašizam i slviti dan antifašizma a po ulicama gradova diljem BiH "čuvati uspomenu" na fašizam. Zakon i principi za SVE a ne samo za euforičnog pojedinca.
kaze mija: ne brini, ne brini za mene.... kazi, kazi kako je kada se gubi sve??
Dajem sedam dana roka, nakon toga ce sva ova prica past´ u zaborav jer cemo se pozabaviti nekim novim "skandalom". Ako je ista istina, to je da nam je mozdani centar za sjecanje razvijen ko u covjecije ribice, a istrajni smo u naumu ko krepan magarac. To ovi uhljupi od politicara i njihovih kolaboratera odlicno znaju, zato i najnevjerovatniji skandal ovde ima efekta ko lanjski snijeg...
ovu glupacu treba dobro h..ebati ali ne iz mrznje nego iz ljubavi kako to danas rece šimonjić on je za dom spremni uzvikivao ne iz mržnje nego iz ljubavi prema domu