Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba jasno i javno reci, Tuzilastvom BiH upravlja SDA, koristi ga za svoje prljave igre, Fahro je vec pao, vjerovatno ce pasti jos neki iz SBB-a. Ko sa djavolom tikve sadi, znas Fahro.
SAMO DJIKANI KRIMINALCI IZ SNSD PLASE SE MEKTICA☝️
NAkon što se Salihović nametnuo kao zaštitnik svojm zaštitniku ( drugi je ZlAtko LAgumdžija) Miletu glavnom Baji u raji, nestade slučaja vile na Dedinju preko Pavlović banke ( štedi kod nje dans sutra pa ćeš i ti imati lopticu i sanke !). Evo filma: http://www.zurnal.info/novost/19873/pogledajte-film-vila-o-vezi-milorada-dodika-i-pavlovic-banke
Glavna oslonac kriminalu u BiH su upravo ova tužilaštva.... Predstava za budale !
Pocelo je
Ma jok, još nema kiše, mada se tušti vrijeme
Sto jest jest u zadnje virjeme se covjek digao toliko da misli da je Tito nekadasnji...on je Bog i batina u BIH tako sebe predstavlja..malo neka se spusti za zemlju...
Toliko smo se utopili u mito i korupciju da jednostavno covjek mora da radi tako inace nam nema spasa.
@pidjameta.slipic što, pa nisi valjda opet potplačivao nekoga...daj ba ne budi naivčina, treba slomiti onoga ko doktoru da fening ili profesoru ili drotu, ne treba nama više nikakva vlast da slomimo papka koji nosi mito da dobije prije stent u bolnici...sve se zna..., to treba širiti među rajom da nema više mita nikome, dosta taksirata i pljačke, hebote baba sa penzijom od 340KM plaća doktoru 300 KM, bilo na FTV prije godinu dana...niko se nije ni počešao, e zato sad slomiti papka koji miti.
Добро, мајка му стара, које Мектићеве изјаве су у питању? Клиџо у тексту не наводи, а не видим да је у задњих седмицу дана Мектић давао било какве изјаве.
Dobro zbori ovaj Mektić!!!
Mislim da ministar Mektic prilicno dobro obavlja svoje duznosti ovom prilikom ga podrzavam.
NISTA NE BOLI KAO ISTINA! /posebno nase ljude/
Na tuzilastvo mislim, naravno...
Nakon Fahre u prdekanu ode Mektić, koga će braniti Vasvija.
OVO JE NAJVECA LJUDINA MEDJU SRBIMA
Mozda je ludi Dzevad ipak u pravu dje ce vako dobar cojk biti srbin,mozda je ipak usvojeni hrvat..
Stander malo ko to kontroliše časno tužilaštvo ? Grupa građana koja sama sebe bira i nikom ne polaže račune - Visoko sudsko i tužilačko vijeće. PA MORAJU BITI BAR DVA VIJEĆA ! Suđenje je po Ustavu neovisno, a evo ga ovdje u istoj septičkoj jami sa tužialštvom !! Šta ja lažem ?? E pa pogledajte jučer displinsku mjeru VSTV tužiocu Čamapri radi NEDOSTOJNOG PONAŠANJA za tužioca. 30% pod plate !! Prije toga se taj isti Čampara GNUŠAO u saopštenju kolegija tužilaštva radi negativne ocjene svog rada .
Naprijed Mektiću, rastjeraj te Dodikove kvalitetne domaće tužioce i neka ih postavljaju stranci ! A ne da se jedinom tužiocu ZA TERORIZAM Čampari smanjuje plata radi PONAŠANJA NEDOSTOJNOG TUŽIOCA ! A američki ambasador neki dan IFTARI sa Sebijom i Bakirom u gradskoj viječnici. Pa ta dama vrijeđa američki narod, a bošnjački narod bez poniženja svake vrste ne može ko konj bez trave ! Naravno Dubravko Čampara je blizak rođak Sebijin i Bakirov ko i Penis Pizdić ! I ko je tu kriv ??? MEKTIĆ !!!! :)))
Ovdje se pravo i pravda kroje po modelu velekvislinga Izetbegovića, a on je: "Kadija te tuži, kadija ti sudi!" Naravno, tradicionalno je kadija kvisling, (po)ratni profiter i kriminalac. Na nesreću bh-građana, bh-društva i bh-države, model je pod najneposrednijim patronatom OUN-a i EU-e.
Mekticu sredi ih Mekticu je*i im mater, ako se i ti pocnes prodavati i tebi cu mater je*avati
Iz Tužilaštva BiH ističu da su svi građani pred zakonom jednaki .........rece i osta ziv !
@OtokaBoy @Jasmin28 pijan i plota................................naporni ste djeco ! ucite..........bolje vam je........trebat ce vam u zivotu !