Stander malo ko to kontroliše časno tužilaštvo ? Grupa građana koja sama sebe bira i nikom ne polaže račune - Visoko sudsko i tužilačko vijeće. PA MORAJU BITI BAR DVA VIJEĆA ! Suđenje je po Ustavu neovisno, a evo ga ovdje u istoj septičkoj jami sa tužialštvom !! Šta ja lažem ?? E pa pogledajte jučer displinsku mjeru VSTV tužiocu Čamapri radi NEDOSTOJNOG PONAŠANJA za tužioca. 30% pod plate !! Prije toga se taj isti Čampara GNUŠAO u saopštenju kolegija tužilaštva radi negativne ocjene svog rada .
Naprijed Mektiću, rastjeraj te Dodikove kvalitetne domaće tužioce i neka ih postavljaju stranci ! A ne da se jedinom tužiocu ZA TERORIZAM Čampari smanjuje plata radi PONAŠANJA NEDOSTOJNOG TUŽIOCA ! A američki ambasador neki dan IFTARI sa Sebijom i Bakirom u gradskoj viječnici. Pa ta dama vrijeđa američki narod, a bošnjački narod bez poniženja svake vrste ne može ko konj bez trave ! Naravno Dubravko Čampara je blizak rođak Sebijin i Bakirov ko i Penis Pizdić ! I ko je tu kriv ??? MEKTIĆ !!!! :)))
Ovdje se pravo i pravda kroje po modelu velekvislinga Izetbegovića, a on je: "Kadija te tuži, kadija ti sudi!" Naravno, tradicionalno je kadija kvisling, (po)ratni profiter i kriminalac. Na nesreću bh-građana, bh-društva i bh-države, model je pod najneposrednijim patronatom OUN-a i EU-e.
Prikaži sve komentare (62)