Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zrno metka proleti kroz trup aviona, ali "sigurnost putnika nije bila ugrožena" 🙃
Pise ostecenje na trupu, gdje vidis da je zrno proletilo?
Typing… Milanović
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kod nas neki glupi običaji kad su svadbe obavezno Kalaš se uzme i puca u zrak. Jel to sigurno i normalno ? Sve dok neko ne nastrada. Previše je oružja u rukama neodgovornih osoba.
Kako jeftini trikovi HDZ masinerije.
pucano je sa jevrejskog groblja,neki vučićev snajperista koji je poslan iz beograda da obavi zadatak,ništa ne brinite,rata neće biti za sada.
U sumskoj vole oruzje. Ta mitomanska fascinacija oruzjem…
Garant je u tom stanju i poletio, cilj je slagati na Bosnjake, ima tu nesto cim onaj narkoman se "zalaze" za BiH, poturanje kao s oruzjem za mesdzide.
100% naše bosnjacke tereoristicke talibanske snage
Sumnja se i da je svaka druga vijest lažna!
"Izvršenim analizama utvrđeno je da nema tragova barutnih čestica niti drugih tragova koji bi ukazivali na dejstvo projektila iz vatrenog oružja", naveli su za "SB" iz Tužilaštva BiH.
Bosanskakrajina100 prije 1 minut Tipicno Sarajevo, nemoze jalija bez oruzja ODGOVOR Jok, eto ti ne mozes bez mrznje da trezveno razmisljas, nego izmisljas i optuzujes bez IKAKVOG dokaza.
Na veliku zalost svih koji se brze bolje poceli price o napadu Bosnjaka i pucanju po avionu...CORAK!!! Upravo stigao rezultat da je ostecenje mehanicke prirode i da NIKO NIJE PUCAO!!!!!
Svadba
Halo kad su svadbe, tad se ne leti iznad Balkana i bvliskog istoka, to sijeva to puca, murija ne reaguje...
Za sada nije poznato gdje je avion ostecen!!!! Moglo se desiti prilikom poletanja aviona u Zagrebu, ili prilikom slijetanja u Sarajevo, pilot je dao izjavu da NE ZNA kad je ostecenje nastalo. Nadalje, jos nije tacno utvrdjeno cime, postoji MOGUCNOST da je iz vatrenog oruzja, ali to jos nije sigurno utvrdjeno. Da mi ipak sacekamo zvanicne informacije prije nego upetljamo Izborni zakon, Ukrajinu i ostalo....
jao stardudije ove pa ovo je vjerovatno nekad u 2 svjetskom pogodeno
Prvodron u sred Zagreba a sad avion sa rupom neko se opasno nameraćio na Hrvate.
Puna vam država osoba sumnjivih biografija a vi svadba pa jeste li vi maloumni stvarno ili bježite od odgovornosti.
Piše da se ne zna ni gdje ni kada, tako da lupaš jer je to neka lola mogla pogoditi bilo gdje od Zagreba pa na dalje .