Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brinite, ove godine ih neće biti ni sa testom!
@hunter2020 Nikad u Neum!
molice te vi da vam se dodje vjerujte mi....
@senadt Nikad u Neum!
Kakva je ovo samovolna i ubleha, odakle im pravo da zabranjuju ulazak u Neum!? Ovo treba zabraniti ustašiji!
Ma no sekirejšn, nema bosanaca sada dole. Ovo oni rade hercegovcima koji su počeli masovno bježati u Neum.
Smiješno ' sad će maj ' juni' kad počnete kukati propala sezona , moliti boga da ovo brzo prođe ove godine sa turizmom ste propali ko titanic meni je žao ali eto to je tako 100 % ..
@enisavehabovic ti njima nisi interesantan, oni cekaju čeha, švabu I tako dalje...
ove godine može i bez mora. Odoh šta posijati
Jel' ko procitao citav tekst ili se samo naslov comentira?
Testirajte casne sestre bolje vam je, vise ce vas one zaraziti kao u Citluku nego gosti kojih svakako necete imati.
Može li netestirano pučanstvo da dodje? :-)
Očekujem uskoro testove u slobodnoj prodaji. Izgleda da ce prije dolaska vakcine testovi bit pasoši. Matematika je prosta, vakcina nece bit skuplja od par eura jer kupit ce je sve drzave svijeta. Posto ce nježno veličanstva doći tek oko za 1 god dotad će testovi biti na cijeni. Ovo je ne vezano za Neumsku inicijativu.
:-D
Da li ste obezbjedili testiranje osoba koje žele boraviti u Neumu a nisu testirane? Ako niste, kojom procedurom osoba može dobiti test bez epidemiološke slike?
Samo oni bez uma,mogu u Neum.
Sigurno ste slusali sta je bilo u Hrvatskoj na Murteru, kad su raja poletila iz gradova i onda zarazili otok. Tako ova odluka lici na to da se sprijeci isto. Fino vrijeme, i vlasnici vikendica i drugi bi rado dosli malo na more i na praznike. A pitanje je ko je i da li je pozitivan. Otud strah Neumljane. Tako je sa svim otocima u Hrvatskoj. A u ovoj situaciji Neum je kao otok.
@Honorar Ja u Sarajevo može doći ko god želi i donijeti virus a u neum ne može. Al u k... Kad budete država možete donositi takve odluke do tad možete donositi odluke za što ne postoje nikakve pravne osnove nit postoje ikakve sankcije.
Nikad u Neum!
Ja sad zvao, doći će da me testiraju. Samo sam rekao da trebam ići u Neum, ljudi kažu dolazimo za 15 minuta da odradimo test. Svaka čast
jesi li pozitivan
a jesu to svi stanovnici Neuma testirani...ili cete protjerat one koji nisu
@ČičineBrčine Nikad u Neum!