Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar Željko ne može zamijeniti sve i jednog UZPovca - pa tako su nam rekli kad se biralo, biti će cvijeće, radost, veselje, ljiljani će cvasti samo sa on prođe... A vidi sad tuga jer stranačka mladež ne može u Briselu i malo po Europi objasniti i naša stajališta (a i inače smo im važni drama) :-)
Citiram naslov članka sa Klixa, prije otprilike 2 mjeseca: "Adil Osmanović emotivno govorio o saradnji HDZ-a i SDA: Bili smo i bit ćemo partneri"
Pa papak jedan tvoja SDA je svojim glasanjem za kandidate SNSD-a i HDZ-a donijela njima većinu u domovima naroda da sada mogu blokirati sve. Vi ste gori nego i oni.
Eto vi nam recite Sve sto ste mogli unistili ste,a narod glup pa vam prodaje jeftino glas. Da se vas otarasimo zivnuli bi mi
Majmune, zaboravljaš da je juče i SDA blokirala rad parlamenta FBiH
Sda banda ista prica kao kod Zlotvora Seselja, koji je pokusao dokazati, kako su muslimani i Hrvati krivi , sto su ih on i Srbo-Horde pobile
Ko izabra dusmane u domove naroda PS BiH i FBiH pitamo se? Odgovor SDA!
A sa njima zajedno i SDA. Reci slobodno, nije tajna.
Dabogda vas zemlja progutala u kompletu i vas i snsd i hdz
U ovoj situaciji , ako imate damu, dobro ovo zapamtite (ali i sve drugo) pa vratite istom mjerom , i na kub.. Jasno poručite ; da nikada više nećete doči na sjednice , ni Doma naroda , ni Parl.skupš. BiH , pa neka stranci ovaj problem riješe , jer primaju platu za to da kada nešto " ne štima" da to presjeku i vrate na pravi kolosjek..A, osovini M&D poručite , da će imati još tri godine staru vlast .. , i što se tiće Izb.zakona neka se Komšić pripremi za još jedan mandat.
Pa kako Adile??..Izgleda nije pomoglo ni tvoje emotivno obracanje prije mjesec u Mostaru na saboru HNS-a gdje si ponizio Bosnjake uvlaceci se skutorima u pak'su ..
Bosna je starija od bilo koje stranke,Bosna ce nadzivjeti sve te stranacke olose...
Naravno da blokiraju ,jer su okusili krv i zele da se nahrane jer su poput zvijeri ,a vi ste to dupustili mlakonje ,bezmudi,labavi, krivi ste 80% A to sto oni zele unistenje bih nije nikakvo iznenadjenje.
@Poluhigins1 ....hoćete birati Komšića, eto nek vam sad on zakazuje sjednice
Vlast ne treba da se formira sve dok BiH ne uradi godisnji plan i ne pristupimo NATO-u, a funkcionirati sve moze u tehnickom mandatu dok se to ne rijesi, nije da funkcionira i kad bi se imenovala nova vlast, tako da... Bicemo mi oke, samo NATO i nema druge! A ti Osmanovicu, silazi sa budzeta uhljebu!
@Slobodnjak zmaci nikad ajmo svako svoj konop u ruke i idemo vuci na svoju stranu pa dok se ne prepolovi e jesi pametan blago ti majci
@Slobodnjak ...ustvari NATO možeš sanjati, oni ne primaju banana države u raspadu