Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osmanovicu i ti igras kao i ostatak SDA, kako vam sizofrenicarka Seka zasvira
Naravno da nije urgirao kad vam sizofrenicarka vedri i oblaci sto politickom scenom sto privatnim zivotom
Sebija ce ih dokrajciti u Oktobru!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa dosta više dinastije Izetbegović. Svaka čast Aliji ali ovo sad se pretvara u farsu. Kakvi su vam to kandidati da se glavni kandidat povlači pred bolesno ambicioznom żenom. Moj glas nikad nećete dobiti a ni glas bilo kojeg pametnog bošnjaka.
@mirasta Tvoj glas SDA nikad nije ni dobila zato nece ni sad a Sabija ce biti clan predsjednistva svidjalo se to tebi i tvojim istomisljenicima ili ne.
Pametni BOSNJAK nebi glaso za SDA niti bilo koju Drugi KVAzi bosnjacku partiju samo vas jebu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ona je njen član jos prije njenog osnivanja😂😂😂
Primite moj duboki rahmet u oktobru...
Džaferovića treba izabrati, jer on je majstor destrukcije. Najsvježiji je primjer to što je Hrvatima oborio prijedlog izbornog zakona i zadržao status quo, što omogučava da Bošnjaci mogu Hrvatima birati člana Predsjedništva i zastupnike u Domu naroda, ali i parlamentarce na svim razinama vlasti, što je izlobirao i Kormakovu da optuži Ćovića što do kraja godine neće da ućestvuje u daljnjim razgovorima o izbornom zakonu, mada da o načinu sprovođenja izbornih rezultata.
Bez uvrede ali ovaj frajer mi je mrzak pravo
Sebija i milojko imaju F dijagnozu..
ima da ljosnete sa njom samo tako...nju ni sda cijela ne podrzava samo ne smiju na glas reci
ovaj kriminalac kad pokusa ista objasnit da te bog dragi sacuva od lazi...
Samo Sebija, do konačnog brodoloma u 10. mjesecu.
Otvoreno kažem ''riđobradi-prvorođeni'' je čovjek koji unosi smutnju među Bošnjake. Još korak fali. Ali da se zna dok je Bošnjaka koji nisu na platnim spiskovima stranke SmraDovA Seka - od milja ''Elena'' neće uči u Predsjedništvo Bosanaca i Hercegovaca.
Dinastija ponovo na malim ekranima.Na predizbornom skupu Sebiju će podržati Aleksis i Kristl.
u SDA sve je laz samo pusta laz
u SDA sve je laz samo pusta laz
u SDA sve je laz samo pusta laz
u SDA sve je laz samo pusta laz
u SDA sve je laz samo pusta laz