Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dunja, ovdje se može samo zakonom. Šta se tvoja firma kofrći - preduzmite nešto konkretno. Preduzmite i zakonske i medijske korake. Od vašeg šupljiranja, svakolika Bosanska mafija se neće uplašiti. Čini mi se da je dio stranaca uplašen, dio zgrožen i dio podkupljen. Sve je isti, samo nije 1992, već 2015 godina. Nemoćni ste za dobru platu! FUJ!
Pročitaj, mudrače, napokon jedanput u životu par listića UN povelje o ljudskim pravima i slobodama, pa će ti biti jasno da lupetaš na ozbiljnom sajtu. Postoji milion načina ubijanja, a metak u potiljak je samo jedan od vidova izražavanja iracionalne, zvjerske mržnje prema malčice drugačijim susjedima, rođacima, drugarima, kolegama, koja jeste genocid! Šta bi rekao da si izginiulo desetke bliskih rođaka? Dosta je bilo duhovitosti na račun tuđe smrti, usto mučeničke. Bolje je zašuti! Kada je, pak, riječ o novinarima, gospodo, pa zar niste znali koliko nas je palo za slobodu govroa mnogo prije vas! Gledali ste,dok se valjamo u blatu, kako nas zasipaju klevetama, lažima i najnižim uvredama, do izbacivanja s posa. HK, TI i ostali mudraci sa pedigreom nove elite, nisu se osvrnuli na tantalove muke kroz koje smo prolazili, posebice, tokom privatizacije, kritizirajući netransparentost, otimanje i uništavanjhe preduzeća... Njihovi su sokolovi u letu, usput obarali grlice, sa neizlječivim ranama
Neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje Član 174. (1) Ko posebnim uređajima neovlašćeno prisluškuje ili tonski snimi razgovor ili izjavu koja mu nije namijenjena, ili omogući nepozvanom licu da se upozna sa razgovorom ili izjavom koja je neovlašćeno prisluškivana ili snimana, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine. (2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko tonski snimi izjavu koja je njemu namijenjena, bez znanja i odobrenja onoga ko je daje, u namjeri da takvu izjavu zloupotrijebi, ili ko omogući nepozvanom licu da se upozna sa takvom izjavom.
Žestok sam protivnik neodgovornih medija, ali ovo NIJE DOBRO...Nemojte svi da se sada utkujete u osudama, nego da stručna javnost pokaže prstom na krivca.... Ovakve stvari se nisu dešavale ni u EnverHodžinoj Albaniju.....
nemojte se vi vrući vode napiti, jebem i vas i vaše osude. jebite jednom mater više ovim politickim olosima i kriminalcima. Dodiku i policiji rs jebem sve četničko usta, i na kurac ih nabijem.
Moram ponoviti... Za ovo neko mora krivično odgovarati. Da li je krivac u MUP-u KS, FBiH, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela... ne znam, ali je sramotno da se dozvoli policiji drugog entiteta da na teritoriju na kojem nema nikakve ovlasti krši zakone, ugrožava nečiju slobodu i otuđuje imovinu. Ovo je poniženje svih nas, ne samo u Sarajevu, nego u cijeloj državi.
Sud je izdao nalog za pretres a policija samo izvela to sve,znaci treba u sudstvu krivca traziti vrlo jednostavno.
A kada je klix otkrivao licne podatke komentatora SDP-u to nisu bile povrede????