Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhaahah dovoljno je da vidis sliku i da kazes kakvi su,,zar vojnik moze imat stomak,,i da ima stav ko da u trans pada,,zna se sta je vojnicki stav i pogled i izgled,,takve ste otjerali dali malo parica,,ovo sad bi izginulo ko rasada,,pokazali su kad su bile poplave kad sami sebe ne potusise u obicoj rjekici,,,
Kraguji, baci oko na "artiljeriju" sa poslednje slike, meni licno izgleda losija i starija od one sto kisne na kalisu... :).
Kraguji, izvini sto te opet vracam na slike, ali procitaj tekst sa transparenta na prvoj slici, kakva komedija... :)).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Burazer prekuc'o one testove i fizicku spremu (dif-ovac, cijeli zivot sport) i dobije odbijenicu u tri reda kako nije ostvario dovoljno bodova. Al' zato nek' je Hamdin mali frizer primljen (ljubi ga babo), drugi s lijeva.
koja slika jel ovaj što zastavu čuva?
OSNOVNA FUNKCIJA OS BIH JE ULAZAKA BOSNE U NATO, sve drugo ima podređenu i manje važnu ulogu. Koliko je to važno ne moram objašnjavat i otkrivati toplu vodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nedaj Boze rata,da nas ova vojska brani,tatini sinovi
Dobar i prilično beskoristan segment društva.
nek je tebi golub koristan
Golub je za tebe gospodin par ekselans.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ORUZANI CIRKUS!!!
...nedajbože kakvog jačeg međunacionalnog sukoba, pa da vidiš kako bi se raspao "najbolji segment"...ko kraljevska vojska 41-e...
...neshvatljivo je kako uživamo da sami sebe lažemo...
JEBIGA SVE ZAVISI KAKO KO POGLED IMA NA RJEC VOJNIK,,I STA MU TO PRESTVALJA,,JEBIGA TAMO JEDINO MOZES NAUCTI DA CJENIS DA VODIS BRIGU O SEBI,,AL JEBIGA LJUDI KOJI SU OSNOVALI ARMIJU BIH DANAS SE NE SPOMINJU,,VEC JE VODI ONAJ KOJI METAK ZAMISLJA KO VIBRU
Ova vojska sluzi da se zaposljavaju priglupi biraci, oni koji imaju bolju stelu idu u granicnu sluzbu, a oni koji imaju JOS bolju su u elektroprivredi, i telekomu. Totalno bacanje para, i totalna glupost, ko ce nas napasti, i od koga se mozemo odbraniti??
Pozdrav Domovini!
Joj vojske dom penzionera bi ih rasuo
ADLER28.11.2014. u 16:02 0 Može se neko smijat koliko mu je volja. ALI LJUDI, OSNOVNA ULOGA OS BIH JE ULAZAK BOSNE U NATO, sve drugo ima podređenu i manje važnu ulogu.
pLACENICI KAO I SVAKI DRUGI, IDU PO SVIJETU UBIJATI ZA SITNU LOVU, OVO JE SVE A NE VOJSKA.
OSNOVNA FUNKCIJA OS BIH JE ULAZAKA BOSNE U NATO, sve drugo ima podređenu i manje važnu ulogu.
Na zalost to nam je jedini put, kapitalisticki koji vodi do sigurnog kraja covjeka, razlika je samo sto bi se mi bez Nata ovdje pobili i nestali brze...
Izgledaju svi kao da su debilni..Ne mogu niti da mirno stoje...
Pa vidite im i uniforme u pola njih izbljedile nemaju para da im daju nove. Kad sve realno sagledaš OS BIH i jesu najbolji segment BH društva.
Sve zaposleno iz dobrih porodica :D
Ironije li, da je vojska na kraju svega najbolji segment države.....