Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovicu Sta je ovo hadžija?
Kanton Sarajevo sa Hadzijom Konom,fortom i gazdom vojvodom kojovicem izdvaja milion km za gej populaciju iz budzeta K.Sarajevo.Aferim i ačikosom,nema prijoriteta,nego bas njima
Hadžija konakovic i kojovic uvode Sarajevo i BiH u homoseksualizam na velika vrata. 😄😄😄😄
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad ce biti povorka protiv SDA uhljeba?
@Hoschef Ova povorka je između ostalog i to...
@Hoschef ne seri majmune!! bolje da te jase forto jel tako!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
POVORKA SRAMA, SRAMOTA ZA GRAD SARAJEVO
Čekaj šta je sad IQ. Ja znam za LGBT, dodali još IQ. Kakvi su to sad bolesni umovi.
O kakvom nasilju i nejednakosti oni govore. Pa svako može raditi gdje zeli u zavisnosti od kvalifikacija. Ali da svoje nemoralne, budalaštine iznose na ulicu. To je već degutantno i ružno i to ne može. Radite u svojim domovima šta hoćete ali u javnosti te budalaštine NE.
@the_user Opet će me sad klix blokarati. Jer sam protiv.
@the_user u javnosti da!!! bas u javnosti da!
Ko to njima čini nepravdu, svaka druga humoristička serija ima neki njihov kao pozitivac, a tako i u filmovima su finjaci. Šta trebaju oni koji su blizu 40., a nemaju nikakav sex jer nema uslova da se oženi ili uda? Njih je daleko, daleko, više.
@antibiotik stvarno smiješni argumenti...a ja što poznam ovih osoba u životu, oni i jesu fini, valjda ih na to tjera grubost i nerazumjevanje okoline prema njihovim sklonostima.
šta je sa kozojebima, hoće li se i oni priključiti paradi
@opaaa prikljuci se tvoja mama paradi jos :)
Prijavite se za brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo internetsku uslugu 24 sata uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem e-maila: [email protected]
Ako naodju dva zaljubljena muskarca koga ce pregledat redar a kojeg redarka
@virus1 tvoga tatu
Previse se 'hampe' podiglo oko.ovoga... neka.ljudi prosetaju i kraj priče... ovako se ovom dogadjaju pridaje previse paznje,koju iskreno ne zasluzuje...
Kad bi se ovako svako dan po jedna grupa organizovala da malo pociste ispred svojih zgrada, po gradu... Ovako ce svi da prosetaju, organizatori uzeli pare za projekat a nama grad kao nekad pod opsadom, saobracaj zatvoren i policija na svakom koraku.
Instrukcije ko da idu u boj - ko živ ko mrtav, pa hajd ti stisni “ima izaći” :)
ne mogu da vjerujem koliko smo glupi ...bacaju nam iste kosti koje smo sto puta oglodjali i dok se mi bavimo njima oni nam uvalise i kredite, i akcize, i pederluke, i nuklearni otpad ...pa stvarno smo pašćad i treba nas istrijebit i Kinezima dat da nas popapaju!!!
Hajde blokirajte mi poruke klix košto ste navikli dobili ste od mene e mail poruku valjda znate čitati
"nije planiran prateći zabavni program." - za to ce se pobrinuti ostali narod, nemojte se brinuti
Bilo je LGB, pa su dodali T, pa su dodali I, sad evo Q, šta im znači sve ovo? Kako su krenuli nestat će im slova pa će i zbog tog biti ugroženi.
Gej je okej, 👯 👨‍❤️‍💋‍👨 👩‍❤️‍💋‍👩 👨‍❤️‍👨 👨‍👨‍👦 👨‍👨‍👧 👨‍👨‍👧‍👦 👨‍👨‍👦‍👦 👨‍👨‍👧‍👧 👩‍👩‍👦 👩‍👩‍👧 👩‍👩‍👧‍👦 👩‍👩‍👦‍👦 👩‍👩‍👧‍👧