Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo,nista labavo.
Ovo je mazanje ociju, da mislimo pravi kriminalci idu u zatvor.
@BosanskiiSiin napravi neki tezi kriminalni prekrsaj, sredi da dobijes Vasviju za odbranu, a onda reci zeni da ti toliko vjerujes u njene uciteljske sposobnosti, da zelis da te zastupa njena pripravnica... i eto ti, htjela ne htjela, morat ce provodit vrijeme s tobom ;)
E tupane,bio si inspektor u SIPI,moćan posao da izdržavaš sebe i porodicu, a ti šuruješ sa banditima...
Gladan ga ***** pravio. Takvima nikad dosta. Uvijek bio gladan, i on i pokoljenja mu. ;) A takvih ima jos. Rade po odlicnim firmama, ubiru plate za nerad i opet grabe na 5 strana. Vazda bili gladni.
Vani je za najvise 10 godina, za ostale da ne komentarisem.
Realno trebo je dobit ko i zika jer ima vise ubistava od njega i vise pokusaja gudra vise para i vise pljacki a druga stvar haj sve mi je jasno al mi je nejasno kako su pricali ko zadnji levati na telefon i jos elez govori treba se cu at telefona i vazi javno e svasta sve u svemu kriminal se ne isplati osim ako nisi politicar!
Da se dijelilo 50:50 nebi do ovoga došlo :)
neprihvatljiva raspodjela po sistemu 60:40%, ugrožen vitalni nacionalni interes :)
Malo, majku mu
A ko je lutka s fotke?
Kriminalci praktikuju funkcionalan suživot u BiH. Uzmite ih za primjer.
i evo vidite!!! ovo je najbolji dokaz da ljudi nema veze koje religije il iz kojeg dijela Bosne dolaze mogu zajedno surađivati 😆👍
Deri govna!
Cvijan je oslobođen optužbe da je učestvovao u ubistvu Zorana Goluba jer se dokaz temeljio na dokazu samo jednog svjedoka koji je dobio imunitet u ovom slučaju. pametnom dosta
Svaka čast !!!
A Fahrudin Radoncic kao najveci od svih kriminalaca je na slobodi, dovoljno je samo pogledati clanke na avazu koji brane obog Bojana.
nisam zadovoljan dok im ne srezu malo noge i ruke pa da ne mogu ni hodati ni drkati.
Koja je ovo žestoka kriminalna grupa . Da su u Americi dobili bi duplo više a neki i dozivotno.
Kada su lova i kriminal u pitanju, nije bitno ni jesi srbin, bosnjak, cigan ili zidov, nije bitno ides li, ne ides li, i u koju vjersku ustanovu, svi su tako dobri i slozni...
Pa tako dijele Dodik i Bake, dok ispijaju negdje kafice.