Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Briga Dodika za Srbskim narodom. BItno je da lova tece. A Srbski narod nek jede komuse. Kolika je prosjecna penzija u RS?
SRPSKI GENOCIDNI KRMAK!!
Ono sto je sigurno zajednicko Dodiku i opoziciji je -BORBA ZA VLAST. i nista vise. Dodik ima jos jednu \"opsesiju\" vise nego SDS ciji je ogranak PDP, a to je da bude kralj Republike Srpske za razliku od SDS-esovaca kojima je samo cilj da nastave da se bave \"poslovima\" kojima su se bavili citav rat i \"potlje\" rata sa drugom stranom, sa SDA sa kojopm su i dan danas u koaliciji, da svercuju, bogate se i otimaju od naroda. Tesko narodu koji stiti SDS-SDA-HDZ koalicija.. Znamo sta su uradili 1991 i znamo da su spremni da to urade \"jopet\"..Cuj Vukota Govedarica, guslar, ima nesto da kazeza javnost. Pa takvi i njihovi prijatelji shargijasi su prije rata prevlacili po \"kobiljem repu\" pored \"spareta\" na cumur i maltretirali svoju djecu urlanjem, a danas daju IZJAVE ZA JAVNOST.. APOKALIPSA...
Tako je!!! Treba da se zna da u RS ne vlada jednoumlje. PDP je u pravu! Dodiku tece voda u grlo zbog kriminalnih radnji pa sad hoce da upralja castno in cestito ime Republike Srpske pred medjunarodnom zajednicom. To sto se ponasa kao neki bahati Radovan Karadzic sigurno nece pomoci srbskom narodu!!!