Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka pozove Covica on ce se rado odazvati 😂😂😂
Ko da je gubav
Što ova bratija ne ide za Moskvu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svi ste vi isti,postenog i normalnog covjeka medju vama gotovo i da nema
Sorry, Dodiče, ali ti ne možeš, zabranili su da balvani idu preko granice
Laktasenko, po obicaju, okruglo pa na cose, osudjuje rat, a ne zna ko na koga napada. :o))) Troprsti vepar, cudna je zvijerka.
Tužno je gledati ovakvu nazovi opoziciju u RS-u ...apsolutno nemaju program,viziju niti mogu parirati Dodiku...lik ih vuče za nos kako i kad hoće...jednostavno bezlični...
Prepali se ljudi...Kad moze mikrofon uzeti pretpostavljaju da mu ni pilotiranje nije strano.
PC ima avion a Bosnje helikopter prevrnuse na sred ledine i nikom nista,kako se zvao pilot koji ga prevrnuo
#Bijeliluk
Vide da je MALERČINA
Možda ljudi nešto načuli li su saznali da avion nije servisiran u ovlaštenom servisu nego u Rusiji pa moRe lahko da padne na tvrdo
SuperhikPonovoNapada prije 2 sata Najlaksi nacin da se sazna ko je s njim u talu. Onaj ko ide u avion. ODGOVOR : Bas to i jste navlakusa, da svi misle daNesic ne zeli s njim! A Nesica je Dodik odavno kupio i oblikovao, on je samo sjena Dodikova ( radi sve sta i on, samo se ne vidi bas jasno).
Moj Dodo jos ti bolje, vise mjesta za tebe. Nek bjeda ide autobusom
O cijem trosku goveda putuju
Strah ih atentata na dodu!
Nesicu ljigo ljigavi povraca mi se dze si se okotio ponjamke ti se u te zvalje balave
Sa dodikom ce otici onaj koji nema mozga
Cargo transport za stoku