Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolnicu u koju nije ušao COVID pretvoriti u COVID bolicu mogu samo idioti.
@HimzoCetvrtina Možemo li kako da parlament i ministre smjestimo na prvi sprat da održavaju sjednice i donose krucijalne zakone za naš opstanak i razvoj
@HimzoCetvrtina Pa sta hi ti pretvorio? Neces valjda cijeli klinicki pretvoriti za COVID lijecenja. He pametnice, nemoj da te Japanci uzmu koliko si nam pametan, blago nama!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vela havle...Rusmir, Sebija, Asim, Solak, Šefik...pa u prošlom sistemu, domari ne bi mogli bit.
A ti ne bi mogao biti ni pomocnik tom domaru budalo...
Kakav domar za to si morao imati malu maturu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Velicanstvena "odluka! "Onolika"bolnica "spavala"skoro trideset godina.. Hajmo "raditi"!
ne tako davno su ovu bolnicu htjeli zatvoriti i uzeti zbog atraktivne lokacije, ko misli da su odustali od tog projekta taj ocigledno nema mozga
Kad pomenu prosli sistem komunjare meni sjeverna korea odma naumpadne.sve majmuni golguzaneri i sretni sto niko nista nema,80%jugoslavije nije treptalo pred debilskom serijom DINASTIJA,
Sve je rekao zaposleni u Državnoj bolnici , Dr. Hasan Tanović. Dr. Tanović je rekao: Ratni dezerteri koji su pobjegli iz Sarajeva kada su ljekari bili izuzetno potrebni, danas upravljaju zdravstvenim sistemom. Senad je pitao, ko su oni. Doktor je odgovorio: Sebija Izetbegović, Mesihović i Čerkez!
Nevjerovatno !!!
Cuj da se rastereti KCUS! Pa na KCUS-u nema 15 oboljelih,svi su na Podhrastovima u izolatoriju...neka prva dama pojasni malo bolje zasto se sad sve prebacuje na drugu ustanovu...zakljucala se,optuzuje druge,gdje su sad ti respiratori sto je obecala "licnim i privatnim vezama"
Ostali smo bez primarne zdravstvene zaštite, a sada ćemo ostati i bez sekundarne.
Pa primite kadar sa biroa piz.a vam materina,kakva preraspodjela.Presipate iz šupljeg u prazno.
Ovako stara Kokoš ispoljava hrabrost u vrijeme pandemije, ko i u ratu njen voljeni suprug pa i uzmi kompletan SDA kadar maloumnika !
Seka mora ici to je bez sumnje. Medjutim, ja sam upoznao dosta ljekara iz kcus, opste, van Sarajeva. Vecih klosara i kokosara nisam u zivotu upoznao od doktora.
Hoce SDA i njihovi dupeuvlakaci da infiltriraju svoje ljude u bolnicu, da mogu da rovare i eventualno preuzmu vlast. Gori su od corone i pacova zajedno!
Hoce li i onih 30 miliona sto je UKCS dobio za borbu protiv covid-a sada preusmjeriti u Opcu bolnicu?
A da razmislite o ambulanti Sedrenik? Ne treba se zalijetati.
Smeta dr Tanovicu sto ce Urgentni centar biti u Opstoj bolnici, ali ni njemu ni ostalima ne smeta sto su uselili Kacilu i njegovu svitu u tu istu bolnicu. Javno protestuju, boje se posla...naucili u Opstoj bolnici lezati, puno ne raditi, a uzimati ogromnu platu. Dragi doktori, prestanite protestovati, negodovati i bojkotovati posao. Upravo zbog toga i blatite prof. Izetbegovic. Pocnite vec jednom odgovorno raditi.
Ali su se zato oprale pare pretvarajuci arhitektonski fakultet u izolatorij... I to kako ono? Bez javnog tendera zbog vanrednog stanja...