Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM OO NOVI GRAD!!! Koće se još" ukrupnjavati " sa gubitnicima. A, to da je SDP nosilac ideje Socijalizma je moguće ali samo poslije Kongresa i opštinskih izbora 2016-te. Do tada " samica " i samopročišćenje!
Šta cemo sada? Ja predlazem A-SDU 2013
Svaka čast ovoj opštinskoj organizaciji, jer je dokalaza da nece da bude dio lopovluka i korupcije koji vode Lagumdžija i Nikšić.
Pod hitno SDP poslati na savjetovanje u drugarsku Sjevernu Koreju!
Mamu li vam hoštaplersku, vi baš uporni u lopovluku i ideji "bolje glavni u selu nego niko u gradu". Zato vama trebaju male stranke, da biste mogli u njima biti glavni.
I, kakav je osjećaj kad pričaš nešto u šta ni sam ne vjeruješ?
Stjepan Kljujić socijaldemokrata?! WTF ! HDZ-Republikanci-USD-...šta je sljedeće, Komunistička partija ?!
...lakrdija...