Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi se podijeliti. To su samo suplje price, Dodik je nepismen covjek, nek se on vrati svojim ovcama a nek pusti pametne ljude da vode ovu zemlju.
jesu cetka, samo oni islamske vjeroispovijesti.
Nisam upucen,jesu se SRBI I HRVATI okupili na mostu?
HIMNA BOSNE I HERCEGOVINE Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
I OPET DA SE UREDNIKU I NAROCITO ADMINISTRATORU SPOMENEM ZENSKOG DIJELA FAMILIJE. NARAVNO, ZA SVAKI BLOKIRANI KOMENTAR PO JEDNOM.
srpkinjo, ma pusti muslije neka pricaju. iz aviona se vidi njihova iskompleksiranost svojom nikakvom povijescu i vjerom koje se cijeli civilizirani i napredni svijet gnusa i stidi.
@ anakonda Sramota je to što se radi s Fatom, mislim da pravi vjernici nikad ne bi ni napravili crkvu na njenoj zemlji. Ali Fata je, Bogu hvala, živa, zdrava i živahna. A nesretni zaštitar u FIS Vitezu je žrtva terorističkog akta \"bezgrešnih\" Bošnjaka. Njegova porodica sigurno ne vjeruje u vašu nevinost i bezgrešnost. I mnogo nas drugih.
Vi niste normalni!!!
Svaka čast Mostarci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podrzavam sve sto ovima drugima ne odgovara pa makar pravili sami sebi zlo!!!
ovako trebaju banjalucani i sarajalije da ustanu i kazu protiv podjela
@srpkinja..... Vi \"ratujete\" ?? hahhahhahaha. Ma veliki ste vi ratnici kad su u pitanju civili, zene djeca, onda se \"bre\" najjaci. Vas primjer: terorisete jadnu staricu 9 godina, i to u njenoj avliji sa crkvetinom koja ne predstavlja nikakvo svetiste, nego samo vas poganluk i bolest ( ah da prije toga ste joj skoro istrijebili familijarnu lozu). Cudi me da nisi \"deda mraza\" spomenula!!
pa kako je istorija tu vidjelo se ko je slomio zube.bogami jos ostalo apr krnjaka i pocinje TRAKTORIJADA!!!
MOSTAR je Biser Drzave BiH.! Ti mozes sanjati o tome da RH bude u nasoj RBiH. Jesi li drogiran ili blesav lik?
Mostar je hrvatski grad i slažem se da ne smije biti podjele već da cijeli mora biti hrvatski.