Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svim vjernicima sretan vas bozic... pa staces nije ni srbima lako... u ovom ratu smo svi izgubilli i drzavu i sve ostale... samo neznam kako ce biti kad je podjele na 3 djela... ja ipak mislim da je bosna bosna i da treba da bude cjelovita pa u njoj svaki narod i svaka nacija je dobro dosla. zalosno je sto ovi nasi popisati politicari rade!! mogu zamisliti da se jadni alija u mezarluku svom prevrce!!! kamo srece da se nam nikad ovo nije desilo i da se mogu sve tri naroda slozit bez noza i ubistva.. bosno moja niko me te nedajemo!!! neksi nam uvjek jedna i cjelovita!!!!
@jesen A ne pitas se zasto Bosnjaci odgajaju svoju djecu u handzar duhu? Uci ti svoju djecu toleranciji i postenju ! Mi Srbi ucimo svoju djecu da postuju one koji nas postuju. O onima koji nas ne postuju govorimo im samo cinjenice. Ti koji nas ne postuju izdali su nas \'92 zanemarivsi nas glas, tako da danas imamo ovo govno od drzave.
za jesen: vidim tebi je tolerancija bas na zavidnom nivou, a o postenju da ne pricamo...
Da gospodine mitropolite Nikolaju, treba posvetiti paznju odgoju i vaspitanju mladih ali ne u cetnickom duhu kakav vi nosite u sebi ili bilo kom drugom nacionalistickom, vec u duhu postivanja i uvazavanja svih ljudi bez obzira na boju koze, nacionalnost, vjersko opredjeljenje ili nesto drugo. Uciti ih toleranciji i postenju.