I dalje bez Zakona o oružju
0
Oko 19 posto nelegalnog naoružanja u BiH
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanak je uneredjen i uvredjen
Naj mi je draža reĆenica \"u Bosni i Hercegovini još nije NEUREĐENA oblast nabavke, držanja, nošenja i prometa oružja\". Ajmo je UNEREDIT što prije. Il NEUREDIT, kako oČete.
SA-X = AVAZ
19% cega? 19% ilegalnog oruzja na podrucju bivse Jugoslavije? 19% ilegalnog oruzja Evrope? Svijeta? Galaksije? Svemira? Gdje skrivamo tolike Zvijezde Smrti i Super-Razarace da mi je znati... Usidreni negdje u Neumu? Ili ih drzimo parkirane tik iza Mjeseca?
Šta su htjeli reči sa rečenicom: 19% nelegalnog naoružanja nalazi se u rukama građana? A gdje se nalazi ostalih 81% nelegalnog naoružanja? Po meni veći je problem tih 81% pošto se očito nezna gdje se nalazi a nije u rukama građana. Možda je u rukama stranaca ili životinja. Zamislite koliko naoružanja ima bosanski mrki međed. GLUPANI NEPISMENI SA SA-X