Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa eto imate priliku iskoristiti te tzv bonske ovlasti. Zasto ga ne uklonite iz politickog zivota. Sprfa se sa vama. Doduse s pravom😁
@Aidbey *sprda
@Darja Pa niste ga ni vi birali, vec su vam (nam) ga doveli ovi na koje sad rezi. Vucica isto tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OHR je balans koji treba uvoditi red tamo gdje je nered i stvarati mostove tamo gdje se oni urusavaju. Nas Ustav ima samo jednu sluzbenu verziju, a ta je na engleskom, i u toj verziji ne stoji "iz reda Hrvata", niti stoji "jedan Hrvat", nego izrijekom stoji "hrvatski Clan P." ili "tri Clana: … jedan hrvatski…" (a ne jedan Hrvat). Zasto se tolerira ismijavanje Ustava, i to ne samo po pitanju izbora, nego i kod brojnih presuda koje se ne provode?! BiH treba red, rad i zakon!
@radenagra: "The Presidency of Bosnia and Herzegovina shall consist of three Members: one Bosniac and one Croat, each directly elected from the territory of the Federation, and one Serb directly elected from the territory of the Republika Srpska." Dakle, tko iole poznaje engleski jezik, dobro zna da je to neispravan prijevod, te da je jedina sluzbena verzija Ustava ova na engleskom. Tapkamo u mjestu umjesto da postujemo sporazume iz '94. i '95. i zivimo u miru i blagostanju.
Ovaj Valentin Inzko,cini mi se prije je bio aktivniji.U zadnje vrijeme nesto zanijemio.
USA, USA, USA, USA, USA, I as Bosnian muslims (Bosniak) support and welcome the greatest nation in the world USA.
Isti su kao i on čim se prepucavaju s njim .
...subhanallah jesu se zabrinuli....
ako niste zabrinuti onda su ovo lazne vijesti
Godina-maaa pljuvao si nas, saad nakon šest (mi ti kažemo, mojne više Allaati) i kako vatreno
pravo korektno od strane OHR sto su odgovorili covjeku... nek nisu ostavili seen...
Protektore samo ih udari po džepu,jedino taj jezik razumiju.
On će meni da je entitet rs država,nikada pa ni onda
Znači nije sad samo Incko zabrinut, nego čitav OHR?!
God bless the USA, Bosnian people are grateful to the USA.
Ovi vi i kuhate,pravite nam cirkus,da hocete makli bi sve neprijatelje BiH.
Al ga ovo prckaju cijelo vrijeme. Ne dave ga brzo vec polako.
OHR treba izudarati po teroristickoj i kolonijalnoj glavusi sa referendumom ,ustavom i međunarodnim pravom . NIKADA VASE TERORISTICKE ODLUKE KOJE ZOVETE REFORMAMA NECE POSTATI LEGALNE . Nismo vam mi Crnci .