Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja OHR, ne valja USA ambasada, ne valja sud BIH, ne valja Ustavni sud, ne valja sud u Hagu, ne valja evropski sud za ljudska prava....Samo Mile valja
Srbima valja samo tomahawk
Nije vrijedno minusa.
Mile ce biti grobar manjeg bh entiteta. Necete drzavu graditi na sehidskoj krvi, to NIKADA necemo dozvoliti.
Burne su reakcije samo ovih mrđeda iz mrđedevine, svi ostali samo izražavaju zabrinutost...
o ovome govorim. Kad ti kupljene diplome zivot kroje. kad ne rade a primaju 4000 km. tako ti je to brale moj srecom , ucim b1 i bjezim
“ a ti si duboko zabrinut “. Seronja idi kuci .
Hajde neka se vi uvlačite. Možda si jednom kupite kralježnicu.
sad je vrijeme da OHR napokon reagira
Dok u situaciji i pored histerični nastupa o lobiranju i ubjedzivanju EU i USA zvanicnika gdje Covic nije dobio podršku za svoj IZ a sad svrlja po Rusiji po istom osnovu u vezi ove presude U suda se mudro ne oglašava sto je znak da je protivno stavovima OHR-a VP i svih ambasada nesumnjivo na Dodikovoj strani
Jel se to odnosi na sve odluke Ustavnog suda, ili na neke i ne?
Nema entiteta,qurca, federacije samo jedna zemlja lice jedne nacije
Dosta je više genocidne tvorevine, treba pozvati vladu SAD-a i zahtijevati da isprave grešku koju su napravili 1995 godine tako što su na svojoj teritoriji verifikovali jednu zločinačku i genocidnu tvorevinu te stavili mrlju na cijeli američki narod, a zatražiti da jednostavno ukinu tu tvorevinu i na taj način speru ljagu sa građana Amerike.
Laprdaju Putinova paščad. Idealna prilika za ustediti. Svima koji ne budu radili ne dati platu i onako nisu nista radili samo rovarili. Normalni Srbi ce vidjeti da je Mile u problemima nagomilao dugove pa mu treba belaj da opravda kasnjenja plata. Bijeda jadna niti bi naš razalostili sto bi otisli niti Srbiju usrecili kad bi im se na budzet stovarili.
ᐅ Landesverrat
Landesverrat
Baš me zanima, ko je vlasnik zemljišta u Srbiji, da li je to država ili npr. Vojvodina, Šumadija ili ne daj bože Sandžak.
Dosta je više ovih genocidnih političara koji vrše opstrukciju u razvoju države:treba pozvati sve patriote BiH i protjerati tu zločinačku i genocidnu bagru, izvršiti tajfun na genocidnu tvorevinu isto kao i hrvatska na krajinu i onda početi normalan život u ovoj državi.
I ne valja nam Visoki, a. Sad treba tražiti od Ustavnog suda da ukine srpske i hrvatske sudije, jer ionako džaba sjede tamo i primaju platu. Glasali, ne glaali, isto im se piše. Trebao bi Ustavni sud da ukine republiku Srpsku ili barem da se Bošnjacima da pravo da biraju i srpskog, kad već biraju hrvatskog člana Predsedništva.