Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzka zaposliti na SportKlub kao komentatora, jer nista drugo i ne zna raditi osim komentarisati i izrazavati zabrinutost.
Eto toliko od OHR-a...
Pa objasnite ljudima da se ne provaljuju
BiH JE JEDNA VELIKA MISOLOVKA ...... Eeeeee da vidimo smije li mis dirnuti plijen ☝️🍻
Bice rata na Balkanu Bosnjo spremaj se
OHR netreba nikome jer ništa nisu uradili odkako je ovaj Incko tu čak mislim da je korumpiran da pravo ovakve strane namjerno da Europa pokupi i Ovo malo mladih što je ostalo na balkanu.Tako da neće imati ko da ratuje a privredu uništiti do te mjere da nemože konkurisati nijednoj firmi iz EU.
A ne pise u naslovu rezervne policije RS. Uspanicio se OHR pa tek sad reaguju posto sto su Bosnjaci slozni i reaguju ostro i reciprocno
Skraćenica za OHR- Odavde hitno razguli.
U OHR-u koliko su zabvlinuti svi fasovali dijabetes. Svi se pucaju insulinima.
Incko klasicno toplo glup
Evo opet nem se inzko zabrino. Baš mi ga zao
Eto nek' ste im rekli. Ko i Mašić Inzcku da je jako dobro plaćen a kao ništa ne radi. I jednog i drugog zaboli neka stvar za vašim piskaranjem. A i narod se umorio od pisanja po forumima pa i ovog sve manje.
aaa sto incko naruzi dodika eno sav se trese,incko je.emo ti sve pa i nas naruzi,incko ti si samo jedan svinjo coban
Kako vam nije jasno?Miletu ne trebaju rezerve zbog nas.Povečava policijsku brojnost u odbrani sopstvene stolice i svoje usrane stranke jer ima saznanja da bi mogao biti smijenjen.Boji se sopstvenog naroda kojem je puna kapa laži.Sve jedno.On će to uraditi a naši kontrirat.
Federacija je puno jaca i snaznija od rs, ima duplo vise stanovnika i policajaca ... rs sve sto radi radi od straha... nedaj boze da pukne rs pada kao kruska sa grane... Sada su oni u sendvicu i na dlanu,, Sarajevo je komplet slobodno dok takozvano istocno Sarajevo na dlanu opkoljeno sa svih strana ...
Federaciji ide na ruke da rs uspostavi rezervni sastav jer bi onda Federacija imala pravo to isto ali duplo vise ...
Inace OHR je pravo uvjerljiv posljednjih godina