Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrica Ćosić: "Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno. Laž je srpski državni interes.“
srbi zaostali u 19 vijeku kad im je identitet izmisljen, misle da ce neko kupovati od genocidnog/pdofilnog naroda koji je snajperisao djecu uzivo na TV kanalima planete?...
Čega se pametan stidi,jadna se budala ponosi.Jadnog li naroda!
Naravno da djeca nisu isključivi krivci. krivicu treba tražiti u porodici, kod učitelja/ nastavnika , obrazovnom sistemu, u institucijama politikantske lokalne zajednice, klero-nacionalističkim kugovima.
Neradi se uopste dali je to bilo u toku nastave, priredbe ili vec cega nego koja otpad ood malena se ovako ponasa i sta ce kasnije biti?
Za finu se priredbu pripremaju!!! Ih da je samo za pripredbu!!! A roditelji ce ih bas izgrditi!!?? Evi im dedo vadi svoju Subaru pa ce ih jos pocastiti, kupiti kolača!!
Šugava politička izjava koja pokazuje da nikog nije briga kakva su nam djeca. Najgore je što roditelji ne razumiju da je ovo vrlo loše i za djecu. Da Bog stvarno postoji, ovakve roditelje bi učinio sterilnim.
Broj ucenika sa fotografije koji se kuze u programiranje = 0, broj ucenika koji govori engleski jezik= 0, broj ucenika koji su izvrsni sportisti = 0, broj ucenika koji su podojili Dodikovu indoktrinaciju 100%.
nikad od Č** , zato svakom bosnjaku i hrvatu preporuka da se naoruza, cisto preventivno, a ima se gdje i jeftino naoruzat. Pamtit i ne zaboravit!
i klixe možete objavljivat ovu rječ na Č** a meni ste odrezali 10 banova bagro "novinarska-moderatorska"
Nije majka sina klela što je kockao, već što se vadio. Blago se vama, vlasi.....
Nebitno kada i kako je fotografija nastala. Sama poruka ove balavurdije je jeziva, a nazovi ministarstvo to uopste ne primjecuje.
Kao prvo sta Slave rade u skoli, kao drugo kakve veze ima je li to bilo tijekom ili na dan kada nema skole, jer se to desava u skolskom objektu, javno... Dokaz je to samo licemjerja vlade pc i ministara i ljudi koje postavljaju ... Bosnjaci su priglupi jer se to trebalo i treba institucionalno boriti pa i do Strasbourgha ... ne mogu ni kriz ni mjesec zvjezda u skole, vjeronauk Ok, ali ovo sto se radi je odron..
Entitet genocida i masovnih Tzv. Rs posljednji bastion fašizma!!
Srbin sam al ovo ne ide na cast RS i treba sankcjonisati roditelje djece po dzepu jer djeca nisu kriva sto upijaju od starih a i od ove nakaradne drzave sve sto ne valja to vredi za sva tri naroda sto uzgajamo ti ima da zenjemo
@POKONDIRENATIKVA1 od koga je, dosta je. svaka cast. mali, ali ipak pomak.
@DjangoOsvetnik Ja sam uvjek iskren ne treba zadajati djecu mrznjom i ostaviti istoriju iza sebe i budala vidi da ovo nigdje ne vodi na sve 3 strane inace ima ovi da nam vladaju dok ne poumiru od starosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baš me zanima kakve su to ADEKVATNE MJERE, da nije mozda "nemojte to, prozivaju nas" SRAMOTA. Od ovakvih ppteza trebaju se svi ograditi, neko je ovu djecu morao naučiti da veliča ovo.