Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt da želi dobro ovoj državi ukinuo bi zakon da stranke postavljaju sudije.
Pa da kod nas mozes napredovati bez clanske iskaznice, niko niti u jednoj stranci ne bi bio. Nazalsost, svi su potkupljivi. I ovaj ce vjerovatno dobiti dobru otpremninu i fino laganini u peMziju.
schele, a sdO se kao bunio i nema svog sudiju?? Ma daj ba. I tad bi nasli nacin da kupe sudije. Kod nas nema MORALA nigdje. Jedini nacin da imas fer sudstvo bi bilo da nam umjetna inteligencija sudi. tj. da uneses sve fakte, a na kraju ti komp izbaci kriv ili ne i kolika je kazna :)
Kad necete da apsite Mileta,sad se naguravajte...
...ne hapsi ustavni sud,nego tužiteljstvo.
Ma nije budala da napusti siguran posao
Koja ciganija! Cuj bolovanje! Ne smiju ni pomisliti na napustanje. Cuj bolovanje! Dobar savjetnik! Mora da je potkovani bilmez.
Ma za Zlatka znam da voli repa vise nego sebe. Nece on sa 8000 KM koje koze uborati jos cca 7 godina. Nije lud. Kakav crni Dodik i Nardona skupstina.
Dok je na bolovanju/odsustvu hoče li primati platu?.
A šta ti misliš🙈🙈🙈
Valjda nije toliko bolestan da se ne može izjasniti hoce li istupiti ili nece .. pa nek nastavi bolovati?!
Samo za sirotinju ima zakon… ovi pišaju po nama svima.. samo šaraj malo jbg
Čoja zbrisao na bolovanje - ima i komsija pametnih svaka čast.
ČUJ NA BOLOVANJU 😲 OTKAZ OVOM I SVIM DRUGIM DOKTORIMA KOJI OVAKO OLAKO IZDAJU BOLOVANJA. HOCE LI SADA JEDNO 6 MJESECI TAKO BOLOVAT A PRIMAT 5000 KM PLACE? 🇧🇦EDI
USTAVNI SUD ne gubi nista ako taj Dodikovac odlijepi
Aras BLy ne znam koje podatke ti čitaš a koliko RTV manjeg entiteta duguje para RTV BIH
Ovakav dejto nikada se nije smio potpisati.
Pa nije Knežević budala da zbog Dodikovih ludorija ostavlja stalni, dobro plaćen posao i poziciju kakva se samo jednom od hiljadu sudija pruža samo jednom u životu.
Tako je otijde koju god na bolovanje mi ga placamo u tom ce pemzija i boli ga katanac...
HOCEMO HAPSENJE!!!