Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA maslo.
@Ecolo Sada cemo opet moci da gledamo srpske manastire i ostale obrazovne programe ko prije rata - jupi!!!
(Kvazi)patriotizam je posljednje utočiste primitivnih i lopovskih SDA hulja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad neću shvatit ovakve likove. Politika te postavila, politika će te i smijenit. Nevezano o tvojim rezultatima rada. Nisi dobila poziciju kao najbolje rangirana na konkursu.
Predlazem da uvedete zabranu pokrivenim muslimankama da rade u KS. U dzamije saljite policiju u civilu nek snimaju ko dolazi u dzamiju i te isto izbacite iz drustva, svakako idete u tom pravcu 😁
Da si sve pozlatila smijenili bi te. Moraju u rekordno kratkom roku da zauzmu sve ključne pozicije u javnom životu i strukturama jer politički egzibicionizam ovakve vrste vlasti ima u pravilu, kratak rok trajanja.
Kako kaže, nakon imenovanja na poziciju direktorice ovog preduzeća zatekla je neriješene statuse radnika koji su i do deset godina bili angažovani na sistematizovanim poslovima na nezakonit način, bez zdravstvenog i penzionog osiguranja, toplog obroka i bilo kakvih radničkih i ljudskih prava. Kriva je SDA što si to zatekla! Zato sada moraš napolje.
SDA licemjeri, kad dođu na vlast odmah smjene SVE, cak i strucne ljude i svugdje postavi svoje stranačke marionete. A kad izgube vlast, onda kuknjava, kako treba gledati strucnost.
"Građani Kantona Sarajevo znaju da TVSA od svog nastanka do danas nikada nije djelovala politički".
Pogledaj i poslusaj RTS iz DODIK-LANDA, Ko izdrzi a da ne povrati polozio je test za Ludaru
"Građani Kantona Sarajevo znaju da TVSA od svog nastanka do danas nikada nije djelovala politički i da je bila objektivan medij u interesu građana..." rece i osta ziva Edina Fazlagić LOL HA HA HA HA HA Koga ti zavaravas i LAZES???
Edina ne dipr. Odlična ti je ovo prilika da odmoriš i da se baviš fizičkom aktivnošću. Pogledajte samo biografiju "objektivne patriotkinje" Fazlagić Debeldine. Od 2005. radila je na poziciji šefa Odjela biblioteke u Parlamentarnu BiH, onda imenovana na poziciju šefa Sektora za informacije Nacionalne i univerzitetske biblioteke BiH, a nakon toga kao bibliotekar u Bošnjačkom institutu i u Biblioteci Grada Sarajeva. Sa medijima, prije dolaska na čelo TV SA nije imala dodira.
Može li ova glupača da mi objsni šta znači patriotski medij ? Znači da trebaju neke vijesti da se kriju, neke potenciraju ? Jesu li to počele priče o ugroženosti, znamo već koga, iz devedesetih ? Pravi se nema mini islamska državica u BiH ?
Digne mi se kosa na glavi kad čujem riječ patriota... dobar patriota, loš patriota, i tako na svim stranama... a evo gdje smo...
Cim neko nesto zahebe u ovoj drzyvi odmah se "vadi" na patrotizam, borce i ostale stvari... Kakvi ba borci, ratovi i pm vise!? Od rata je proslo 25 godina, hocemo li naprijed ikad?
Uvijek isto kad ih smijene. Patrioti a sve zivo razvalise. Kad ce te shvatit da SDA nije jednako Bosna, cak je daleko od toga. Ideoloski a i postupcima.
Treba ukinuti televiziju konstantno
Joj vidi onom iza Fazlagićke seljačke istočnobosnaske face. On je šuštao poslije programa.
Onaj što žmiri je vrtio globus prije dnevnika.