Komentari (424)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed , istina se mora znati, slušati i gledati i bogami učiti da se više nikad ne dogodi
Ja bi dodo da pored onih sto su su direktno ubijali ljude, krivci su i bosnjacki lideri koji nastavljaju voditi cetnicku politiku na nacin da ne rade nista kako bi se bosnjaci vracali u Srebrenicu, Bratunac, Zvornik, itd. nego samo gledaju kako ih financijski odrat u svoju korist. Koji je bosnjacki mocnik otvorio firmu u Srebrenici, Bratuncu ili Zvorniku pa ponudili nekom povratniku normalno radno mjesto?!
@Ibrahim Zlatanović Znaš ti odlično zašto 😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Na gubitak izbora u Srebenici, odgovorićemo perfomansom u Sarajevu! Koliko smo mi licemjerni! Bolje bi vam bilo da ste tražili investitore za kakvu fabričicu u Diviču, Konjević Polju, Janji, okolini Srebrenice, Bratunca Foče. Da ste tražili našli bi nekoga za ovih 17 godina!
@orion 101 A cijela povratnička bošnjačka sela u I. Bosni im glasaju za SDS!!! na lokalnim izborima!
Jedini i pravi odgovor na relativiziranje zločina i negiranje GENOCIDA !!!
Emire legendo nasa Bosnjacka. Reci Bakiru da je dosta vise sa merhamet politikom prema dusmanima. Dosta je pruzanja ruka pomirenja dzelatima Bosnjackog naroda. Bosnjacka politika mora bit ko kamen jaka. Ni trunke popustanja, ni trunke kompromisa glede Bosnjaka i Bosne i Hercegovine nesmije biti... Djecu treba ucit o genocidu i o zlotvorima. Treba jasno reci DA, genocid su pocinili Srbi. Treba jasno i glasno na svakom koraku o glavi radit tom genocidnom cetnitetu i treba ga gurat u propast.
I treba da obiljezavate 09.01 svake godine, dok vi kukate mi cemo se podsjecati kroz sta smo sve morali proci kako bi stvorili nasu Republiku Srpsku!
Samo argumenti, i istina.
Svako svoje nek obiljezava ali ne treba pretjerati s tim, nije dobro po mentalno zdravlje. Srbi se jesu osramotili sa Srebrenicom i logorima u prijedoru, ali treba ukljuciti i realnost, tamo nisu muceni i ubijani i zatvarani zene i djeca, dok su srpske zene i djeca upravo najvise postradali od ustasa i handzara
@PrgaviKrajisnik I ono sto se mora znati je da su u Prijedoru i jos nekim mjestima sda odbori imali plan nasilnog preuzimanja vlasti i ubistva vidjenijih Srba. O Srebrenici i Oricevim izletima u srpska sela iz zasticene zone da i ne govorim. Desilo vam se ono sto ste nama planirali. Ali je ipak zlocin, trebaju biti kaznjeni svi koji su pocinili.
A od koga su stradale bošnjačke žene i djeca u Sarajevu, Prijedora,Srebrenici , foči,Višegradu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hadzihafizu lice uskladjeno s dusom. Ew.
Dug se vraca dug se placa, zapamti pa vrati...
Hadžihafizbegović, to nešto jede? Jede, jede jer lažeš
Jedi govna sigurno ga SDA platio da baljezga.
de bolan Bakire pripremaj oružje i strategiju mani se priče o genocidu
genocid se spriječava preventivno a kao prvo i najznačajnije je otkloniti korumpirano vodstvo koje je dopustilo da se to desi njegovom narodu.
Netreba samo predstavu nego skupiti sve dokumente i napraviti jedan film o Genocidu nad Bošnjacima u BiH od Bihaća do Zvornika svaku pronađenu grobnicu obilježiti na karti i tačno doslovice reći i imenom koje to uradio da se nebi nikad ponovilo jer smo zaboravan narod.A Srbi su ko vampiri uvijek žedni tuđe krvi
Ćamile bolan, javi se...
Zasto ne funkcionise ova stranica genocid.ba???