Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što manje dolazaka u BIH ovog čovjeka bi popravilo političku i sigurnosnu situaciju!!
smutljivac, psihopata i manipulator.
lik je aktivni ucesnik rata u BiH i najvjerovatnije je i ratni zlocinac
Koga briga za Vučića, ljudi na godišnjem nije ih briga da atomska padne.
Lozionicki portal. Zakuhava dezinformacijama, pa onda nema dostojanstva reci da su fulali, nego spinuju da je sve njihova zasluga.
Samo da ne bude neka igra jer sa njim nema M.Trbovića i M.Dumanovića koji su ispričali istinu u Srebrenici kad je isti AV došao i trebao da glumi žrtvu kao na koju se pripremio atentat
Šešeljev trabant ponovo u BiH u kojoj je ratovao na strani agresora.
Primjer klasičnog Bošnje na funkciji !
NORMALNO DA JE TAKO JER ĐUBRE BI OPET DOVEO ONE SVOJE TURIST AGENTE DA NAPRAVE INCIDENT. DOBRO OBRATIT PAŽNJU NA NJEGOVO OBEZBJEĐENJE.🇧🇦EDI
ima li kuma Erdogana na listi i njegove partije? Cim nece da usvoje rezoluciju o Srebrenici negiraju genocid. Opet dvostruki standardi.
Samo kad se sjetim njegove posjete Srebrenici i onog izreziranog napada od strane srpske sluze bezbjednosti. Vucic je spreman na sve samo da on na kraju ispane zrtva.
Hvala Miletu Baji što je raselio 400.000 Srba za ovih 15 godina vladavine. Mile Baja
KO J PIČKOUSTOG ZAŠTO...
Koga boli k za ovim
aaa ko da je neznam ti ko ko ce ga spadalo obicno
Koja lazna histerija, saomoobmana velikosrpske propagande.. kako im je ingeniozno rahmetli Rasim Muminovic dijagnozirao fenomenologiju...
Može li se ikako ovom liku uskratititi dolazak u BIH,nakon svake njegove posjete situacija se dodatno zaoštri i zakomplicira?!