Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to lijepo, ali u tom bloku su samo bosnjacke stranke. Tu Srba nema niti ijedne iole ozbiljnije srpske stranke iz RS. I vec vidim sta ce biti. Srbi ce nakon izbora u parlamentu BiH napraviti svoj blok uz objasnjenje da se i oni moraju ujedniti oko svojih interesa, a Hrvati ionako listom glasaju za HDZ. Ovaj blok ce dobiti iskljucivo bosnjacke glasove. Kakva mu je onda svrha?
Pa ko im brani. To sto ih nema samo govori koju stranu zastupaju. Ovo nije muslimanska strana nego gradjanska. Ako su za tu opciju, nek dodju. Ako ne dodju, onda to samo za sebe govori.
Sevlid Hurtić živi u Tuzli a predsjednik SG Doboj, takođe Sadik Ahmetović u Tuzli, Čivić ni stranke nema, Mulija SD ni njih nema u RS, Čavka 100 glasova u B. Luci a prodao sve biračke odbore Socijalistima, Duratović zahvaljujući SDP -u predsjednik u Prijedoru, PDA ni na mapi u RS-u i SDP ni sam nezna šta bih, Bogu plakati, i da oni predstavljaju Bošnjake u RS-u dok ugodno žive po FBiH...nikada.....teški svi zajedno 3000 glasova...
Lopovi glavati!!!
Ovaj frajer, ko fol organizator, viri iz guzice snsd-a i onog fašističkog gradonačelnika Doboja, koji slavi krsne slave javnih preduzeća koje su gradili svi gradjani Doboja. Slijepe Bošnje glasaju za njega i prodaju se prodaju za malo asfalta.
Oper ce vas Sda i DF prodati RS-u.
Ovo je kao da preskocis 3 dana da jedes, te onda navalis da hamljas pecenje, bez hljeba.NEMA IZBORA! NEMA NAPRETKA! Prvo SAPUN PA ONDA MIRIS! Poljine...Poljine...Poljine...Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak!
Hoštapleri..izvinite al poznavajući Vas sama se ta riječ nameće.Pozz
Sejdić
Sve ce ovo biti samo jos jedna dobra lekcija muslimanima da shvate koliko je sati, koliko se pitaju u RS-u i koliko je Srbima u RS-u stalo do bilo kakve probosanske spike.
Ovo pola liste je za odstrijel.Ziku onog Sadika pedofila??! Hebo m. svoju !
Skinuti sa vlasti SDA HDZ SNSD je imperativ za omladinu, u suprotnom BAUSHTELA Deutschland
Nije lose ni baustela kad zaradjujes vise nego nas doktor.
Probosanske snage ne postoje vec samo prouhljebske koje bi prvom prilikom usle u koaliciju sa jednom od tri vodece nacionalne stranke, u ovom slucaju SDA.
Ovdje narod treba da shvati, glasajte za sda. Bolje jedna stranka koju možemo napadati ako ne radi dobro nego 101 nebitna stranka. Male stranke nemaju nikakvu snagu ni kad se udruže a neće da se udruže jer svako hoće svoj dio kolača, tal, posao...
Jestel pricali kako privuci neke investitore u Novi Grad, Prijedor, Banja Luku, Trebinje... Ili je prica samo kako dobiti sto vise fotelja? Niste smislili razlog da vam ljudi daju glasove, bitno je samo dobiti ih na nacionalnu spiku kako ih dobijate vec 30 godina. I ne, niste sami, svi ste isti.
Pricas ko da bosanaca ima kolko i srba pa se cudis sto nesto ne poduzimaju. A nas tamo ima šaka jada. Ni na kakvim funkcijama nit imaju sredstava da sta pokrecu. Vidis da se sve pokrece iz nicega. Budimo realni. Pljuvanje ne koristi nikome.
kolko ja vidim ovo su probosnjacke stranke..kako god predsednik Mile sve to na izborima pocisti brezovom metlom. Dzabe krecite, zna se ko je Baja u Srpskoj
eto zasto i vi niste fino s njima otisli nego morate bistru vodu mutiti? Zasto?