Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada ne zaboraviti, samo isto ovim ucenicima treba i cas ekologije 5 puta godisnje, jer ih pola ne zna sta da uradi sa kesom od smeca
Zauvijek mi je ostalo u sjećanju kada A. Izetbegović u glavnoj info emisiji na TV SA poslije ''pokušaja deblokade'' Debelog brda i Zlatišta i pogibije 8 založenih boraca ( negdje 1994) kaže uz onaj njegov smješak : ''malo smo ih prodrmali...'' ne čujući plač, jauke i tugu porodica založenih.
http://zbsg.blogger.ba/arhiva/2009/02/24/2071234
157 mladih života je žrtvovano taj dan, 8.juna 1992 😥 i nikad niko iz komande ABiH nije odgovarao za tu katastrofu!? čitaj i pamti! https://nap.ba/news/25743
haha haha godisnjica bitke debiklade Sarajeva. haha sta ste to deboklirali? Pod opsadom cijelo vrijeme i da nije Daytona bilo jos bi bili blokirani.
POZDRAV OSLOBODJENOM SARAJEVU..!!
Deblokade koje su se završavale uvijek pogibijama ''založenih'' mladih ljudi. Molim Boga da nalogodavce deblokada sustignu kletve porodica ''založenih'' ( majki, očeva, braće , sestara, supruga, djece... )
Treba spomenuti i cinjenicu da su citav rat, a posebno 92' postojali i pali borci. ZA cjelovitu, nezavisnu, demokratsku, nedjeljivu, multietnicnu, suverenu i slobodnu Bosnu i Hercegovinu.
@fbuser , bilo je i multivitaminsku , kao i to da neko izađe iz kuhinje
A ta bitka su Poljine, zavala za koju još niko nije odgovarao. Prepoznale se stoka koja je raju u farmerkama poslala u Građevinski fakultet i slala dvojicu momaka na pušku M-48 sa 5 metaka da idu u proboj. Mi smo im kosti nalazili 1993 i 1995 između Kromolja i Sjenice kose.
Ermine Kurtoviću, oduži se i palim borcima papak. Nisu samo muslimani ginuli u ARBIH i nisu svi muslimani šehidi nego pali borcima. Uvijek skupa stavljaj šehidi i pali borci ti SDA govance. A vi što se hvalite iz jedinica ARBIH koje su se borile protiv HVO ste konji koji su nas sve za#ebali nepotrebnim zakuhavanjem ii činjenjem usluge VRS.
Lijepo je to djeci pričati,ali istinu treba reći.Deblokada grada nekom nije odgovarala i ljudi su se samo slali u sigurnu smrt.Najviše boraca je izginulo ne u zauzimanju teritorije,već u povlačenju sa zauzetog a po nečijem naređenju
Sarajevo je bilo od 1992- 1995 godine, najveci koncentracioni logor na svijetu. Sarajevo - grad mucenik. Sarajevo - grad heroj.
@Cverglan I Hitler je imao objasnjenje za postojanje svojih koncentracionih logora, bas kao i ti.Ali to ne mijenja cinjenicu da je najveci zlocinac na svijetu, ikad.