Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, a čovjek je imao "ideju". Sve ok partneru koalicioni. Samo relaksacija i idemo dalje. Ima bećirović inicijativa na pretek, već sutra nova. ;)
Jedan sudar inicijativa i ideja. Jedan doktor inicijative, jer, ne zaboravite da je on pametan a svi ostali su glupi! ;) On ima ideju, al nema rješenje, niti je ikad igdje rekao kako do njega doći. Ima pojam za to: palamuđenje.
Predlazem da se potuku muski i tako odluce
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lagano ide se nabolje
Nadam se da ovo nije ona priča: On bi kao nešto što zna da neće dobiti, a ona kao njemu ne dozvoljava... Oboje dobijaju poene kod birača a ništa se nije ni desilo.
Nama treba tumač Dejtonskog sporazuma.Isto da ne čitamo isti text.
Samo naprijed Bećiroviću, znaju oni da energetike nije i ne može biti nadležnost entiteta, kad se ona odnosi na svakog građanina ove države i energetika je opšti javni interes ove države, a ne istočna i južn ainterkonekcija. Navedeno uključuje i hidrocentralu Buk Bijela kao i buško jezero i dubrovačke hidrocentrale. Dodiku i Čoviću je samo lični interes na prvom mjestu i u sve se ugrađuju.
Ako se prepucavate onda opet ništa u 4g.
Moze se dogovarati sve sto nije definisano u dejtonskom sporazumu. Ne znam cemu ovo skretanje sa krucijalnih tema vezanih za razvoj entiteta?
NECE GAMAD U EU, HOCE DA LIZU PUTINOV CMER PA MAKAR CRKLI OD GLADI!
Ako je u nadleznosti brloga onda kopajte ispod Drine, sta cekate.
Svaka dva , tri , a najviše četiri dana , lujemo kako nešto šumari neće....A , trebali bi obzirom na prihvačeni put prema Eu ..Divna će ovo biti (nova -stara ) politika ...Već vidim ispunjenih 14 uslova Eu..do oktobra ,..Al,...u....itd
Što bih ja rado zghuzila ovu Cviju
To je to,uvjek isto,za ove stvari treba visoki prestavnik da odmah rjesi za 7 dana,zato i postoji,ali ne,on palamudi sa Plenkovicem po Evropi,bacaju suplju za Bosnu.
Nema od ovakvog predsjednistva i napretka drzave nista.Pa mi smo jedina drzava u svijetu u kojoj su se spasilacki timovi za Tursku i Siriju dijelili i nisu htjeli da kazu da idu ispred BiH,nego rs.A isli iz iste zemlje.Sta imamo dalje pricati? Nema tu hljeba zajednickog nikada.Niti drzava moze napredovati uopste,ovako nakaradno uredjena i podijeljena.
@2056 Jest,dobro si.Premda nisu svi razvodi lagani,sporazumni,nego bude izmedju supruznika svega i svacega.
I šta sad Denise, šta sad?! Vi ste koalicioni partneri, zar ne? Njihove ideje sve koje su u pravcu jačanja entiteta i rusenja države kod vas prolaze jer 'relasirate' odnose, a sve što ide u korist države blokada. Šta je reći, da možda okrivite SDA za ovo ili će to ipak Dino, bolje će to on?!
E jbg,ovo je samo nastavak prepucavanja napred nazad,isto ko sto je bilo sa Dodikom.Sve instrukcije dobija od njega.To je cilj svakog njihovog clana u predsjednistvu.Kociti drzavu na sve moguce nacine,odvojiti sve sto se moze na entitete,da oslabe potpuno drzavu.
Pa nikome nije u interesu da drzava funkcionise kako treba, sve se svodi na to da rs ima autonomiju na svakom polju i tu se sva prica zavrsava
Kome šta nije jasno nek pročita Dejtonski sporazum Aneks 9 koji glasi SPORAZUM O OSNIVANJU JAVNIH KORPORACIJA BOSNE I HERCEGOVINE....Čovjek se samo pozvao na to što je potpisano.
NAKON ŠTO JE IZVJESNI NN, ZVANI "TRAKTORISTA NA NJIVI" - RODOM IZ KONJICA, ZARADIO REUM ČEKAJUĆI 72 h DA GA PRIMI ŠMIT - NAVODNO SE IZNENANADA PRIJAVIO NA BIRO ZA NEZAPOSL. U OPĆINI CENTAR. DOK JE TRENUTNO NA LIJEĆENJU U OPĆOJ BOLNICI, POSJETIO GA JE A. ČAMPARA I DODIJELIO MU CERTIFIKAT "NAJVEĆEG KURBANA". A DRITAN MU JE TAKOĐER UPUTIO SMS SA SMJEŠKOM "LEVAT GODINE".