Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova vlast radi stari kriminal. Štite ubice.
Joj drzave i sramote. To smo mi, bjezimo od odgovornosti a prvi znamo pametovat o svemu...
dupli arsidi kad trojkasi svoje sude a kad treba suditi one koji nisu istomisljenici ide po hitnom postupku Nip,Ns,Sdp
I ide spektakl hapsenja a nemaju ni za optuznice
U prijevodu neće se nikad završiti presuda za ubistva male djevojčice. Kao i za slučaj ubistava Memić i Dragičevič. Tužno od države za pravosuđe.
Nije za nas država.
Djevojcice nema, tuga do neba. Svejedno ovaj nas zakon je propao odavno. Neka ima Bog sudi. Svima se sve vraca u zivotu.
Ima li gdje Muuuuuriza da napadne vlast zbog skrivanja ubica?
Jadni roditelji, prepušteni sami sebi, nisu neko bitan jer da su iz vlastele to bi bilo ekspresno osuđenom, eto gdje živimo. Ne dao Bog nikome da se desi ovo!
Kako tuzno i zalosno. Dokaz koliko danas vrijedi zivot obicnog covjeka
Ovu pijacu treba zatvorit
I onda kad uzmes pravdu u svoje ruke kazu vidi budale. Pa stoko mamu va iebem ne odgovarate za kazne, prevare, kojekakve malverzacije, mito i korupciju, pa sad kontate da ćete i ovo pod tepih gurnuti. Neko će odgovarati za ovo. Dogovorite se ko!
I kazu desilo se ubistvo, pa kako je moguce ne doc na nesto tako vazno, kako se to dopusta i kako je moguce a moguce je, ovo je nabolje uzet stvari u svoje ruke, napravit spisak i redom oko za oko zub za zub
to vam je ta Trojkaska Vlast !
Da bogda da ova dostojanstvena porodica dočeka pravdu. Nisu napravili zadrugu i performand od svoje tuge kao kriminalna i lažljiva porodica Memić.
Pravna drzava u ovome slucaju MORA pokazati zube za primjer boljeg rada medicinski sluzbenika...
Neka postave sudiju koji hoce da radi
Ima li neko da nas povede u proteste? Ovo je prestrasno sta se desava ljudima..
Nema Muriza i Davira da daju ovim roditeljima podrsku. Vjerovatno ker su dijete ubili NIPovi ljekari a ne SDA, pa mi sef Konakovic zabranio da talasa.