Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je što neće ispaštati građani, ali nije mi jasno da ne postoje baš nikakve sankcije za one koji svojim dogovorima ugrožavaju i državu i građane! Zar nije besmisleno takvim i dozvoliti da nam kroje kapu!
postoje sankcije, a to se dešava na izborima, biranjem drugih kandidata koji će uspjeti da pronađu odgovarajuća rješenja. Kako od ovih očekivati da bilo šta riješe kada su apriori protiv svega što drugi predlože?
Političari u BiH nisu svjesni ni svoje nesvjesti, a kamo li sposobni da postignu bilo kakav dogovor, osim ako nisu u pitanju povećanja njihovih primanja, nemaju ni malo empatije prema onima koji im daju vlast!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a šta li smo radili do sad? to su ispaštale livade,planine i kamenje, nisu građani?
premda u ovoj zemlji ispašta sve, i živo i neživo, i ceste i planine i rijeke i zrak i životinje i kamenje i drveće i zgrade..
Ja ne znam sta vise mozemo ispastat jedino novi rat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Garant Dodik urgirao posto se malo uzdigao i samo spominje kako je kao on sprijecio prenosenje nadleznosti iz Genocidnog na drzavu BiH. On se bas drzi one : Kad te niko ne pohvali, pohvali se sam. Kako li ce Dodik kmecati kada se bude narod digao zbog trosenja para na kobajagi lobiste a u stvari kada srbi konacno saznaju da je Dodik otvarao privatne firme po Americi i Evropi preko njegovihjataka. Zivi bili pa vidjeli. Sve ce uskoro doci na svoje. Mislim da bi Federacija prestala biti naklona prema Genocidnom dok situacija ne bude katastrofalna i da se odluci ili rusit ili pusit
Nocima nisam spavao zbog ovog :)
Šteta.
MAJKO ISUSOVA, PA MEDJU VAMA BALIYAMA COVJEK VIDJETI I NACI NE MOZE NITI JEDAN INTELIGENTAN KOMENTAR NA TEMU!!! NITI JEDAN JEDINI KOMENTAR!!! EHEHEHEHE
TO SAMO GOVORI KOLIKO STE VI OGREZLI U ROBOVANJU I SLUZENJU DRUGIJEH DA SAMI NE ZNATE RAZMISLJATI I PROSUDJIVATI, TO SAMO GOVORI KOLIKO STE DEFEKTNI, MALOUMNI, PRIMITIVNI, ZADOJENI I ZATUCANI!!! EHEHEHE
Je li i ovo komentar na ovu temu ? nemoj da ismijavas sam sebe :)
http://www.youtube.com/watch?v=wD80ofFB8zQ obavezno pogledati.......
http://www.youtube.com/watch?v=wD80ofFB8zQ obavezno pogledati.......
PA NECE UVESTI SANKCIJE SVOJOJ KOLONIJI SASVIM SIGURNO, ILI AKO BUDU I UVELI NJESTO SLICNO TOME, TO MOZE BITI SAMO SOU ZA MALOUMNE KRETENE!! STA CE EVROKRATI KOJI NIKADA IZABRANI NIJESU NA TO MJESTO SANKCIONIRATI KOLONIJALNOGA UPRAVITELJA TZV. VISOKOGA PREDSTAVNIKA KOJI VLADA KOLONIJOM BIH?!?!?! TO BISMO MI POVJEROVATI TREBALI, A?! DA CE JEDNI NEIZABRANI BIROKRATI SANCIONIRATI DRUGE U IGROKAZU ILI SOU KOJI SU SAMI PRIREDILI I KOJI ONDA MEDIJI KOJI SU U RUKAMA ONIJEH KOJI SU TE BIROKRATE NA NJIHOVA MJESTA POSTAVILI, DISTRIBUIRAJU PUBLICI... NARODU!!!! U TO SAMO MALOUMNA GOVEDA POVJEROVATI MOGU, I NITKO VISE!!!! EHEHEHEHEHE
Samo sankcije uvesti ukinuti i vize i zatvoriti sve tako ćemo riještit pitanje i ovo malo Hrvata što je ostalo u Bosni (oni imaju hr pasoše pa će valjda odseliti) pa nam ostaju samo Sejdić i Finci da ih riješimo :)
Pored toga što je lagao na rahmetli predsjednika da je obećao da ćemo živjeti zlatnim kašikama, Darko Brkan - propagator tzv. nacionalnog bosanstva - direktno je učestvovao u različitim kampanjama u Sarajevu i Banjoj Luci: Sarajlijama je poručivano da se izjasnimo kao građani (dakle, ne Bošnjaci), a u Banjoj Luci da "budu svoji", odnosno Srbi. Hoćemo li se ikada opametiti? http://www.youtube.com/watch?v=Sew_EaIG-qo&feature=share
VI SE SAMO IZJASNJVATI KAO TURCI MOZETE, JER TO JESTE!!!! CIJELE PROBLEM OKO TOGA JE NASTAO STO VI BALIYADZERE HOCETE BITI NJESTO STO NIJESTE! EHEHEHEHE
HTIO BNI SE BALIYSKI SUNCOKRET UVIJATI I OKRETATI DJE GOD SUNCA VIDI, PA CE ON PO POTREBI BITI BILO STA AKO U TOME KORISTI KOJU KAKO ISKAMCITI MOZE ZA SEBE VIDI, ZAR NE, BALIYADZERO?! EHEHEHEHE
Gradjani ispastaju vec 20 godina donekle i svojom krivicom tolerisuci nerad bagre na vlasti.Koliko djece ceka na odlazak na lijecenje vani jer nema privilegije poput Tihica da samo u godini dana ode 4 puta na preglede u Njemacku.Koliko gradjana ove zime nece imati grijanje.Zatim redukcije vode,pa nova poskupljenja...kvalitet zivot nam je na nivou ruskog gulaga dok se vladajuca bagra razbacuje nasim novcem.
Po posljednjim informacijama potpuni haos sto se popisa tice u RSu. U Istocnom Sarajevu po instrukcijama SDS do 20% popisanih se izjasnjavaju kao Bosnjaci pravoslavci. U Doboju do sada 40% Bosnjaka svih vjera. U Vukosavlju vecina Bosnjaci. U Sipovu 10% Bosnjaka svih vjera. U Trebinju 15% Crnogoraca.
SANJAS TURKINJO - TIFUSARKO! SAMO SANJAS, MASTAS U TIJEM SVOJIJEM TURSKIM SNOVIMA I NISTA VISE!!!! EHEHEHE
neko ovom srbinu drma kafez pa je ovako nervozan ha ne valjaju preliminarni podaci pa zbog toga što su SDS kadrovi agitirali da bude što više Bošnjaka u Istočnom Sarajevu jer ovako mogu samo u frulu puhati došlo je i do rascjepqa sa SNSD-om. Ja lično prisustvovala sastanku u opštini. ;)
kakve sankcije pa samo nam jos zrak mogu ukinuti
MOGU ZA POCETAK PRESTATI SILOVATI NEPRIRODNO I PUSTITI DA STVARI KRENU SVOJIME TOKOM I DA NARODI UREDE ZIVOT ONAKO KAKO TO ONI HOCE, DA PRESTANU NAMETATI OVO ILI ONO DRUGIMA!!!!
šta še građanima uvodit sankcije. neka uvedu sankcije onoj magaradi koja ne dopušta da se u bosni išta pomakne za milimetar naprijed. dobro je nekidan doris pack predlagala vize za bih političare.
ONI JEDINO TREBAJU PRESTATI MJESATI SE UUTASNJE STVARI DRUGIJEH NARODA, I NISTA VISE. NE MOZE SE DIREKTIVAMA POSTICI BOLJI STANDARD ILI BIOLJI ZIVOT, DA JE TAKO ONDA U OVOME VREMENU CENTRALNOGA BANKARASTVA NE BI UOPCE BILO SIROMASTVA I BIJEDE JER CENTRALNI BANKLARI MOGU NASTAMPATI PROIZVOLJU KOLICINU NOVCA KADA GOD TO HOCE, ALI TO NARAVNO NIJE SLUCAJ, NEGO SADA BIJEDE I NEZAPOSLENOSTI IMA VISE NEGO IKADA PRIJE U LJUDSKOJ POVIJESTI, A TO JE DIREKTNA POSLJEICA RADA CENTALNOGA BANKARSTVA PROIZVOLJNIM STAMPANJEM NOVCA I KREIRANJA BOOM-BUST EKONOMSKIH CIKLUSA! NISTA BIROKRATI POSTICI NE MOGU, ZATO SE I ZOVU BIROKRATI!
znate gdje rade vlast i parlament.uputite im kazne samo nek stignu prije kraja radnog vremena jer niko od njih tu nije do kraja.idu zaradjivati privatno jos po koju platu.
Ispaštaće građani kao i dosad. Za ovaj nerad mi debelo ispaštamo! A oni su odavno zreli za sankcije, što od nas što od vas...
PA AKO JE VAMA BALIYAMA TOLIKO BILO STALO DO ZAPOSLENOSTI I BOLJEGA ZIVOTA, ZASTO STE SE ONDA OD JUGOVINE ODCJEPLJIVALI, A???? MALO PRIJE RATA, 1987. GODINE, PROSTOR BIH-A JE IMAO STOPU NEZAPOSLENOSTI ISPOD 8%, DOK SADA IMA I PREKO 50%! PA NIJESTE VALJDA MISLILI, KAO OVO TURSKO TELE NEKOLIKO POSTOVA POVISE DA CETE RATOM POBOLJSATI EKONOMSKI POLOZAJ, A?! ILI MOZDA JESTE, A?! IPAK STE VI TURCI, STO CE RECI ZATUCANA TELAD!!!! EHEHEHEHE
Da ste se vi pitali mi ne bismo bili u životu nikako, toliko. A što se tiče ekonomske situacije, eto u RS su na vlasti "vaši".. Pa, kolika je ono penzija tamo? A koliko prosječna plata? Nego, imaš li ti život osim ovog na klixu?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)