Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je napomenuti da je nemali broj stanovnika Bistrika i Alifakovca ustao ptotiv tih zlocina nad Srbima, rat je bio ali cini mi se da je tada vise tolerancije bilo nego sad
@Spahi Kao srbin iz FBIH mogu da potvrdim ovo. Vise se svijet pazio u to vrijeme. Ja sam bio dijete i mogu slobodno reci da nisam imao nikakvih problema ni tad ni sad. Ne mogu isto reci za svoje dijete, nazalost. Vec se susrece sa djecom koja se ne igraju s njom jer babo ne ide u dzamiju. Znam da zvuci nestvarno, ali nemam razloga da lazem.
Kako prepoznati nacionalističko g.ovno? U komentaru napiše "Jeste, ali "
Pojedinci, pojedinačni slučajevi, branili se itd. Takvih slučajeva koliko hoćeš kod časne tkz. Armije bejha.pa nije se to dešavalo prije 300 godina pa da niko to ne može dokazati. Znamo mi šta je armija bejha ft. Mudžahedini bili. Dovoljno pogledati youtube i sve će ti biti jasno . Samo bošnjo ne smije pogledati istinu u oči . Bolje ovako da mu neko maže oči.
povraca mi se od ove inicijative
Danas je godišnjica smrti Katarine Kosača-kotromanić, posljednje bosanske kraljice koju su turski okupatori protjerali prvo u Dubrovnik, pa u Vatikan. Ni riječi o njoj na portalu.
"Ubistvo" samo jedno? Građani? Ne smiju čak ni ime i prezime da objave. Sramota.
A u prijedoru nemoze jel
Gore su završili petokolonaši i neka su
Vjecni rahmet i laka zemlja svim nevinim zrtvama, pocevsi od moje rodice koja je poginula sa svojih 12 godina od cetnicke granate sa Trebevica, pa do 12-godisnjeg Slobodana Stojanovica koga je ubila Elfeta, pripadnica ARBiH...crkli dabgda i trag im se zameo svi oni su digli ruku na bilo koje dijete, zene, starce
Vojska RS-a su na civilno stanovništvo opkoljenih gradova ispalila milione granata najrazličitijih kalibara i iz najrazličitijih oruđa. Ali majveće masakre bosanski narod je nanio sam sebi. Tu maloumno-bezobraznu mantru znaju i ptice na grani. Samo je pitanje ko u to još vjeruje?
Na ovoj temi su se okupili genocidaši u ogromnom broju što je dobro vidljivo po odnosu like / dislike. Ima naravno i normalnog svijeta, što bi mi u Sarajevu rekli normalne raje, ali ni blizu koliko onih koji se upinju relativizirati nešto što nije moguće! Bravo Sarajlije, normalni ljudi!
Napraviti spomenik na kazanima je ok ali u centru grada nikad
Svi su isti samo bošnje nisu isti.
Srbija je u svom sastavu imala Kosovo, a onda odlučila da protjera Albance. Na stotine hiljada Albanaca je protjerano u Makedoniju. Nakon toga, Srbija je poražena od strane NATO pakta i izguila Kosovo. U Hrvatskoj su Srbi bili konstitutivan narod, ali su nakon pobune potučeni vojnički i izgubili konstitutivnost. U BiH su na svojevoljno napustili Sarajevo nakon reintegracije i danas govore o 150.000 protjeranih...
Sarajevo je civilizacija.
Zločine koje su počinili pripadnici ARBiH treba priznati, krivce i odgovorne uhapsiti i kazniti. Ali, nemojte slučajno da se upuštate u igru sa srpskim manipulatorima i lažovima jer će vas na kraju ubijediti da su sve strane jednako zločina počinile. Broj Srba ubijenih u Sarajevu je minoran u odnosu na broj ubijenih Bošnjaka u maloj Vlasenici, Višegradu, Foči, Prijedoru...
Zločine koje su počinili pripadnici ARBiH treba priznati, krivce i odgovorne uhapsiti i kazniti. Ali, nemijte slučajno da se upuštate u igru sa srpskim manipulatorima i lažovima jer će vas na kraju ubijediti da su sve strane jednako zločina počinile. Broj Srba ubijenih u Sarajevu je minoran u odnosu na jednu malu Vlasenicu ili Višegradu ili Prijedoru ili Foči.