Komentari (431)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusim ,ali svaka cast za ovo.
Konacno, bravo 👍
Potpisujem, pusim, pusit cu..ali ovo je vrh
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam za vas,ali pisem u svoje ime.Polako postaje normalno da odes nekome na prelo i ako neko zeli ispusit cigaru izadje na balkon,ili negdje vani.Sjecam se kad sam bio mali,dodje roditeljima drustvo i svi u isto vrijeme puse,ne vidi se u sobi od dima,bas me ko pitao da li mi smeta.Podrska naravno i za ovo,apsolutna.
Eh ok, posto se ovo uvodi da se ne truju nepusaci i ne narusava zdravlje njihovo, zelim da se uvede zakon da se u kaficima ne smiju derati, dovoditi djecu, cerekati ko debili, da u prodavnicama ne smiju da se vuku do smlate, da ne smiju da smrde po teretanama jer se ja razbolim svake sedmice od idiota nesposobnih, moze?
Bravo !!! Konačno !!!
Ništa mi zabrana ne znači. Svakako najmanje sjedim u zatvorenim prostorima ne zbog cigareta, već zbog "gospode" koji zbog kafe ili točene sjede satima i pilje u mobitele. Ni šuplje više nema da se prospe, koliko su priljubljeni uz svoje telefončiće. Pih Sto ispred, piće i odabrano društveno-komunikativni ljudi. Gušt
Sta je sa IQOS?
Pušenje nam je goruci problem, sta je sa zakonom o porijeklu imovine ? Sto njega ne izglasate ?
Dobar je zakon ali primjena tesko..
Ja kao pušač i ugostitelj podržavam apsolutno. Čak je i veći ćejf ispušiti vani. I šiša zdravo... Hahahaha nema više cuclanja šlaufa bradonja uvaženih.
Bogami, biće nemiri ko u Šveckoj.
dokle ce trajati ova diskriminacija pusaca ,dabogda vas shetnik protjero iz drzave
BRAVO!!!!
znači on meni brani da pušim MOJE cigare u MOM autu kad tu sjedi MOJj klipan kojeg sam ja napravio? Ma hajte molim vas, pa doći će do fizičkih obračuna
Napokon dobar zakon a poznavajući naš mentalitet za očekivati je da će pušači izići na ulice I protestvovati.
U neke kafane ne ulazim, jer kada iz njih izadjem, smrdim kao pepeljara i sve moram staviti na pranje.
Podrzavam samo zbog bahatih pusaca koji npr ulaze u lift, pale cigaretu, a u liftu majka sa bebom. Sta ke problem sacekati minut-dva, ali jok, ne da on svog ceifa. Cast izuzetcima, ali ima pusaca pravo bahatih koji ne gledaju da li kome smeta i me zele da se suzdrze niti jedne sekunde.
Povjerovatu u ovo je isto kao i povjerovati u to da ce ukinuti akcize na gorivo