Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par godina je neki momak iz el. tehnicke skole izumio znak za ogranicenje brzine gdje se ogranicenje mijenja u odnosu na temperaturu, vlaznost i padavine. A ovo ... mogli su i kliker koji se sam ubacuje u rupu izumit.
hajde Minka duse ti nauci se pravopis pa nas onda nazivaj glupim i primitivnim narodom
Ima li još ovih gaća?
Najbolji mi je ovaj opanak iz Laktaša s gaćama na prozračivanje. Pa eno mu tezgi pet gaća za 10 maraka pa nek mjenja češće umjesto da prozračuje. Ja svakojakih uhljupa tito mili
btw. hajde da malo budemo ozbiljni... nije problem sta se naziva izumom nego je problem jel\' to prijavljeno i proglaseno patentom u institutu za standarde mjeriteljstvo i intelektualno vlasnistvo u ostalom sta je patent, kako se prijavljuje i ostalo http://www.ipr.gov.ba/iv/zakoniv.htm
VI TO ZOVETE IZUMIMA,STVARNO STE ZAOSTALI, TO SU IZUMI KOJI SU IZMISLJENI PRIJE NEGO VAS SE VAS DJEDO RODIO, A ZAOSTALOG NARODA, TO JE STRASNO,,
Prikazani izumi su voda, za razliku od pravih izuma sto ih Bo.sanci i Her.cegovci imaju i kupe plejade medalja na inovacijskim sajmovima. SA-X slabo ste se potrudili da prikazete prave izume. TZ student je poslije rata patentirao revolucijski sistem za hladjenje motora ali domaci tajkuni nisu htjeli novcano pomoci, projekat propao, ne znam da li je uspio uvaliti automobilskim firmama da bar crkavicu zaradi na procentu, takvi smo mi neka komsiji.. Neka su se gospoda iz s.rbije nasla da komentiraju o inovacijama, kom.sije kanta ste, da se razumimo, mogli ste u biv.soj ju.gi da se sepurite dok su vam pare dolazile, sada vam ne godi niko jer nemate vise priliva love.. steze se kais ;) nema vise Marsala! Nego mene interesuje izumi li se kod vas sta? Mozda koja trokolica sa bicikl-lancanim pogonom u okolini sapca ili u kragujevcu sa italijanskom saradnjom u vezi punta na tri tocka jer jugu nemate kome prodati osim komunalijama za odlaganje smeca?? Za sve inovacije, prezentacija NULA-!
Podržavam VEP, al mi još ne treba. Ko zna, možda i jga a kupim od Džirla. Nego, da smislite neke gaće za samozadovoljavanje. To će da bude hit.Ili to ili ništa. Daj odmah 5 komada!
Ga.ce su fan.tazija, samo da napo.men.em da su sli.cne ako ne i iste ga.ce pate.ntirane od stra.ne Tu.z.la.ka, ga.ce pod nazivom Ada.mov Li.st, pored spre.ca.vanja zno.jenja i dru.gih neze.ljenih poja.va pored kra.stav.ca sre.djuje i neke druge geni.talne pro.ble.m.cice. Ko ima pro.blem.cica ras.pali po ga.cama i ne ces.kaj.te puno jay.ce 1 i jay.ce 2..
SA-X mo.oda je ovaj defibrilator od ces.ljanja komen.tara.. ni komen.tar obi.can ne moze se upsati... FUJ
hm,ako su ovi najzanimljiviji strah me i upitati koji su najnezanimljiviji
\"Vrlo često u medijima možemo slušati i gledati vijesti o uspješnim nastupima bh. inovatora na najvećim svjetskim smotrama , ali rijetko imamo priliku vidjeti kako inovacije izgledaju i čemu zapravo služe.\" ma ovo je sarkasticni clanak na bh inovatore i njihove \"uspjehe\". hehehehehe.
Ah nemojmo biti na kraj srca. Ovo oko kanti za smece bi trebalo biti mendatorno za prljavi balkan. A inace ubedljivo najbolji patent na teritoriji bivse Juge je \"vep aparat\". Za musku potenciju bez pilula i raznih gluposti! Mada trebalo bi biti obavezno da svaka zenska odradi \"oralku\" sa blagim vakumom! Pa tada ni \"vep\" nije potreban.
... ali gaće sa prostorom za provetravanje... pazi ti samo taj naziv. Genijalno! Ni Tesla ne bi mogao bolje. Pa tek jelkica sa sijalicom na vrhu... ma idi bre...
ludi bosanci sreca po BiH nema ih puno ;)