Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od danas se bavim proizvodnjom proizvoda od malina da uvozim dijelove za rakete
Egzoticna srebrena malina
Bacanje prašine u oči, Za nabavke usluga u BiH se uopće ne takmiče firme iz EU jer su svakako cijene minorne. Robe koja se proizvodi u BIH je vrlo malo, sem hrane, koja se vrlo malo kupuje javnim nabavkama. Još kada se uzme da učešće firmi iz zemalja CEFTE poništava preferencijal domaćeg dođe se samo do populističke odluke.
Eto prilike za Novalice opet.
BRAVO SAMO DOMAĆE SAMO BOSNA I HERCEGOVINA 🇧🇦❤🇧🇦❤🇧🇦❤🇧🇦❤🇧🇦
I onda te iste firme ko fol nude domacu robu a isporuce kinesku ili tursku kao i dosada
Jako važna odluka. Vrijeme će pokazati...
Fol do sad javne nabavke isle preko njemackih firmi. Jesu malo sutra, takve firme rade transparentno i tu nema prostora za kradju. Ovo je samo osiguravanje malinara i podobnih firmi. Kakve seoske varalice nas vode...
Od danas mnogi mogu staviti kljuc u bravu jer nece proci na tenderima
Srebrena Malina nakon Izbora ako ih bude postaje nukelarno postrojenje ispunjava sve uvjete
Ma i nase firme, koji sam dil mogao srediti Bosnalijeku za dezinfekciju, u zemlji gdje zivim -preko predstavnistva u Zagrebu (EU). Ali niti mozes doci do koga. Slusalicu ne dizu, dolaze mejlovi da im je pretrpan inbox. Katastrofa .. Kao neka uspjesna firma - tih 30% bi bilo idealno da nasi znaju raditi biznis.
@PablitoEskobarito Nije milionski posao ali za drogeriju - poznanik drzi lanac od 7 drogerija. Probili bi se na novo trziste. Ja levat dva dana izgubio iz sentimentalnih razloga, da je uspjelo ni marke ne bih profitirao.
Ustati pa reći gospodin Fadil Novalić!!!
joj.....eto tek prilike za kriminal :D
Bravo za domace
Sve su firme domaće, jer su registrovane kao takve.