Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato srbi u Sarajevo dolaze na posao autobusima iz siromašnijeg entiteta.
Ukinute zajednicke institucije i Srbi nece dolaziti , veoma lako problem rijesiv ... ali jok ,kako cete onda kmecati na sve i svasta ...😀
hahhahaa , pa ja vam ponavljam , ukinute zajednicke institucije i problem rijesen ... Mi Srbi bi vrlo rado ukinuli sve sto ima prefiks bosanski tako da je sad na vama .Samo to uradite i nema Srba sa Pala ,iz Lukavice ... Da se nas pita davno bi to uradili ..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
To je Divlji zapad od nastanka. O kakvim pravima u RS-u pričate?
Svi oni koji ih zaposljavaju neka su vjecno prokleti.
Ova nepravda će ukinuti RS!
U svakom slučaju zastupljeniji su nego Srbi u organima federacije.
I neka sad neko kaze da se Covic ne zauzima za Hrvate kod svog pobre Dobika, cak 51 osobu je uspio zaposliti u rs-u, koji podvig.
e ovo je žalosno, pročitati CISTI GENOCID EVO DOKAZA
A bošnjaka 14% a hrvata možda 1-2% u RS-u! Ovo je pravi genocidni fašistički entitet! Ja mislim da smo mi generlano bošnjaci/bosanci nenormalni po pitanju koliko mi bosanske srbe i hrvate zapošljavamo u našim firmama i institucijama...
Cuj vlast po popisu 91'. A sto ne radna mjesta po popisu 91'. Samo izgleda vlast treba da zivi. Sva javna preduzeca po popisu 91'.Valjda ce se gradjanin vratiti ako ima posao a ne nekog uhljeba koji ga fol stiti.
Hvala za članak, može li se saznati kakav je procenat iz HR I Bošnjackog dijela u državnim institucijama? Čisto onako radi poređenja.
Ali zato u federaciji mora biti sve po P.S-u , da se ne bi ne daj Bože zamjerili srbima i hrvatima, sve se lomi preko leđa napaćenog žrtvenog janjeta zvanog Bošnjo.
Ali zato u federaciji mora biti sve po P.S-u , da se ne bi ne daj Bože zamjerili srbima i hrvatima, sve se lomi preko leđa napaćenog žrtvenog janjeta zvanog Bošnjo.
znaci ovo takva lazna izjava da je nemoguce...pa samo na podrucju grada Istocno Sarajevo ima sigurno toliki policajaca...pa ima u jedinici za podrsku i u saobracaju bar 20-30 ljudi tako da je ovo lazni podatak...
oni su Foču nazvali Srbinje, a Donji Vakuf Srbobran, to je bolest, dijagnoza
hahahah e cuj srbobran mahaha
Manje ce Bosnjaka ostati bez posla kad se rs ukine za koju heftu. A vlasi njih 5066 ce na visu nadmosrku visinu jope.
U rs-u samo nakrive Austro-ugarsku kapu, a kod nas Francusku beretku i sve je u OK...
Al zato u SDA Pederaciji od 50.000 drzavnih sluzbenika 40.000 je četa i ugrozenih rvata a to je sve odobrio i doveo Izmetbegovic.npr. U SIPI i Pravosudzu radi 90 % srba i rvata tek 10 % stranacke izgubljene mutave balije ...Jaukace jopet Kakir sa govornice nece biti rata ko i babo mu a rasprodo i unistio svo naoruzanje a čete i ustaše uvoze jos novo pored starog koje čuvaju i govore da Kakir muto treba unistiti svoje jer je ne stabilno...hahaha....bleeeeeee🐑🐑🐑