Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam ja gdje imas sve to. Zove se tvoja domovina Alžir, Tunis i ostale zemlje, hajte sad polahke u toplo i sigurno
@CrniJastreb nisi dovoljno pismen da bi ti odgovorio, a i moždane aktivnosti su ti zakržljale.
@Samir Babic upravo nije mu jasno zasto ih sve ne vrate odakle su i doslu....ma imaju neki plan i razlog inace bi se oglasili ja jos nisam nigdje procitala da se seronja Izetbegovic oglasio po tom pitanju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Go Home Brother. Nit žene nit djeteta nit starih. Sve vojno i radno sposobni. Neki dan mi policajac ispriča kako su djevojku naveče umalo napali na ulici a da su jednom u cipeli našli 10 000 Eura. Da ih nekoliko ima povratnika u prekršajima, da imaju po nekoliko mobitela da koriste inertnost našeg tužilaštva i svašta nešto još.
Pajdo, vrati se u svoju zemlju, izvadi vizu kao i sav svijet i sto ti sreća.
Go home!!
Odakle im ideja da se uopšte nastanjuju u Bosni? Ako ćemo iskreno ima mnogo jačih država oko nas i oni opet došli u Bosnu. Sama naša država je slaba i nije moćna a u isto vrijeme imamo mnogo potencijala samo niko to ne iskorištava niti ulaže u to.
Nazalost, necemo se nikad rijesiti problema normalnim putem. Treba im pruziti takve uslove da zazale da su ikad dosli ovdje i da sami pozele da se vrate kuci. Milokrad Dodrk ne da da cuvamo granice, a ridjobrado govno je nesposobno da ista dobro napravi za ovu zemlju.
Ovde su zakulisne igre.Gamad na vlasti sve je spremna.
Samo vracati odakle su dosli a IZBJEGLICE iz Sirije pustiti i dati im sve.
Imacete sve u Medenom Polju,raja slicna vama ko brat bratu😂
Pijte Unu
Idite kuci nazad Gledaj sve mladez kakvi migranti
Niko vas nije zvao.
Neka.dobijem.1000 minusa. Kud sta posli u Materinu Mrš u u vukojebinu iz koje ste došli.
‘93. sa svojih 7 godina spavam na patosu trznog centra u Chiassu, bez hrane, a vode ima, doduse pise da nije za pice, alo ko j.... natpise, to je za ove imucne....cekajuci da se neko smiluje i smjesti mene i mamu u kakav izbjeglicki kamp, ali gle cuda, kazu za Bosnu, i Bogu hvala.
Sve ove migrante koji imaju dokumente, zadržati do pružanja azila od nekih evropskih zemalja, a sve ono što nema nikakve dokumente, vratiti odakle su i došli, jer su bez valjanih papira ušli ilegalno na teritorij suverene BiH. Stvarno neznam u čemu je problem.
Postoje mnoge priče o idealnoj zemlji-utopiji ! Nema besplatnog ručka i besplatnog krova nad glavom ! Njemačka država je za cca 80 000 osoba izdala dokument kojim im se odbija azil i ostanak u zemlji, te im se nalaže da napuste Njemačku. Tih 80 000 ljudi nije zvanično napustilo Njemačku, nego je pobjeglo sa prijavljene adrese i ilegalno živi u Njemačkoj ili EU. Od čega žive ? Od zraka (have) ! Bave se krađom, pljačkom, dilanjem droge, prostitucijom ... Sve dobri momci !
Da li ste možda čuli ili svjedočili da su Izetbegović, Čović, Dodik, Komšić, Džaferović ikada imali stav vezano za ''migrantsku krizu'', da su dali nalog ili preporuke da se to pitanje riješi, da se skine sa grbaće USK. Bakira treba pitati i zašto je on prihvatio i dogovorio da svi migranti budu isključivo na teret FBIH i Bošnjaka.