Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga sta on govori, kakvo ponizenje za novinare, okupljati se oko njega za izjavu.
Za ovo sve krivim trojku hinjavu kriminalnu gejevsku dozvoljavaju da Rudonja ide do samog kraja a to je rat. Nikad se više nije zveckalo oružjem od kako dođoše izdajnici jer da nisu izdajnici formirali bi koaliciju sa DF i SDA i izbacili sve ministre iz terorističke SNSD.
Ne izlijetat na Dodikove provokacije.Njemu je najteze ovo sto mora ko ulicni dzeparos povlaciti se po sudu. Politicari iz regije moraju na nekom samitu napravit strategiju za mir na ovim prostorima sudeci po Nato najavama i razmjestanju trupa.
eee Bosno i Hercegovino, TI PLACAS OVAJ CIRKUS! Samo da znas....
Kad poziv dobije mora doci
Klix je najveci promotor Dodika i njegove politike....rade li to svjesno il' nesvjesno ali fakat DOSTA GA JE VISE..
Ako su ovi novinari što su se okupili sa svojim pitanjcima ja sam Musa Kesedžijka...
Zamisli da u zivotu nemas obraza ni casti kao Kajganic
Gdje je Nešić da ga kamere snime kako se gura iza leđa predsjednika? Bruka.
Novinari od njega prave "zvijezdu", a danas je polularno biti "budala",, Sve zarad klikova, preglead, a Dodiku raste rejting kdo njegovih balvana.
Skupljaju se oko njega ko muhe na g....
Novinari najveće zlo
Kad covjek slusa dodoa i ove glavudze oko njega tacno bi pomislio da nema vecih patriota bosanskih
Ja seljaka braco mila 🫣
Bosnje izlaze na ulice zbog Palestine, a kad trebaju doci ispred suda zbog ovog zlotvora onda sjede kod kuce. Tragikomican narod, ne znaju ni kud su pošli ni kud su došli.
Ma prvo ga zatvorite pa mu onda sudite sta prica ovaj zvaljo balavi ne priznaje a doso na noge sudijama pa hajde nemoj se odazvat ako ne priznajes
pazi te da Amerikanci vas ne pokupi ispred suda BiH helikopterom da bace mrežu na Milorada da ga ne pokupe ko sa abdesta
Vi mu dajete vjetar u ledja novinari zato i cirkuz pravi od drzave i Suda....I prošli,preprošli put isti scenario..
Možemo mi pričati šta hoćemo, ovaj Dodik nas rastavi na proste